Podravka i Furaj.ba vas nagrađuju: Objavi fotku i osvoji nagradu!

Za sve ljubitelje čaja i prirode, Podravka i Furaj.ba pripremili su nagradnu igru!

Kad u narednih mjesec dana budete bili u potrazi za idiličnim prizorima u prirodi u kojima ćete se okrijepiti uz šolju omiljenog čaja, nakon ugodne šetnje kroz šumu i benefita koje će vam ona donijeti za vaše zdravlje, napravite fotografiju kako ispijate vaš topli napitak, objavite na Instagram profilu ili storyju i osvojite 61 vrijednu nagradu! Pored nagrada, osam najboljih fotografija bit će objavljeno i u novom broju magazina Furaj.ba.

Kako igrati?

Za sudjelovanje u Nagradnoj igri “Pronađi svoju prirodu” potrebno je:

  1. Zapratiti @podravkaBiH Instagram kanal i @furaj.ba Instagram kanal
  2. Napraviti fotografiju koja prikazuje konzumiranje čaja u prirodi (na fotografiji nije obavezno da je vidljiva ambalaža proizvoda Podravka čajevi) i objaviti je na svom osobnom Instagram profilu ili Instagram story-u u periodu trajanja nagradne igre (profil mora biti otvoren za javnost)
  3. Na fotografiji i/ili u opisu fotografije obavezno tagirati Instagram profile Podravka BiH: @podravkabih i Furaj.ba: @furaj.ba

U Nagradnoj igri su uključeni Podravkini proizvodi pod brandom Podravka čajevi.

Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, koji su korisnici Instagrama, koji prate Podravka BiH i Furaj.ba Instagram kanale i koji prihvate pravila Instagrama za učestvovanje u nagradnim igrama, te pravila i uvjete učestvovanja u  „Pronađi svoju prirodu“ nagradnom konkursu, osim djelatnika PODRAVKE d.o.o, članova njihove uže porodice, te osoba koje stalno poslovno surađuju s PODRAVKOM d.o.o.

Svaki sudionik u Nagradnoj igri može sudjelovati s više prijava, ali on i njegovi uži članovi porodice ne mogu osvojiti više od jedne nagrade iz ukupnog nagradnog fonda.

U obzir se neće uzimati prijave neprimjerenog sadržaja.

Svaki Sudionik sudjelovanjem u Nagradnoj igri u periodu od 20.11. do 20.12.2020. godine u 23,59 sati, automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 61 (šezdeset jedna) najkreativnije prijave, a koje istovremeno zadovoljavaju sve uvjete Nagradne igre.

Šta možete osvojiti?

Prva nagrada – 1 (jedan) planinarski šator i 1 (jedan) planinarski ruksak + proizvodi Podravka čajevi u vrijednosti od po 350,00 KM (tri stotine i pedeset konvertibilnih maraka)

Druga nagrada – 10 (deset) termos boca sa logotipom Podravka + proizvodi Podravka čajevi u vrijednosti od po 40,00 KM (četrdeset konvertibilnih maraka)

Utješne nagrade – 50 (pedeset) bambus šolja za vruće napitke + Podravka čaj u vrijednosti od po 10,00 KM (deset konvertibilnih maraka)

Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili bilo koji drugi proizvod.

Proglašenje dobitnika

Rezultati Nagradne igre bit će objavljeni na Instagram Podravka BiH profilu najkasnije do 24.12.2020. Dobitnici nagrada bit će kontaktirani putem službenog Instagram profila najkasnije 24 sata nakon objave dobitnika.

Pročitajte kompletan pravilnik o nagradnoj igri na ovom linku!

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content