Politika privatnosti za BiH Bucket List Challenge

Vaša privatnost nam je veoma važna. Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo informacije koje prikupljamo od vas tokom prijave i učešća u BiH Bucket List Challenge. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti.

Prikupljanje informacija:

Prilikom prijave za BiH Bucket List Challenge, tražimo od vas da popunite Google formu koja će zahtjevati sljedeće informacije:

  • Instagram korisničko ime
  • E-mail adresa

Upotreba informacija:

Vaše Instagram korisničko ime koristit ćemo u svrhu identifikacije i pronalaženja vaših prijavljenih fotografija na Instagramu. Ovo nam omogućava da pregledamo vaše fotografije i imamo uvid koliko izazova ste ispunili i na taj način izaberemo pobednike BiH Bucket List Challenga. Vaša e-mail adresa koristiće se za slanje obavještenja, ažuriranja i potvrda u vezi sa Challeng-om.

Samo ukoliko vi potvrdite da želite primati newsletter, vaša mail adresa će se koristiti i u te svrhe.

Priređivač BiH Bucket List Challenga, Arterija d.o.o., ima pravo korištenja priloženih fotografija i objave naziva Instagram profila Sudionika na svim svojim internet stranicama, društvenim mrežama i publikacijama.

Otkrivanje informacija:

Nećemo otkriti, prodavati, iznajmljivati ili dijeliti vaše lične informacije trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim ako to zahtjeva zakon ili je neophodno radi pružanja usluga u vezi sa Challeng-om. Možemo otkriti vaše informacije našim saradnicima, pružaocima usluga i partnerima koji su uključeni u organizaciju i sprovođenje Challenga, ali samo u mjeri u kojoj je to neophodno za izvršavanje njihovih obaveza.

Bezbjednost podataka:

Preduzećemo razumne tehničke i organizacione mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, zloupotrebe ili uništenja. Međutim, treba imati u vidu da nijedan prenos podataka preko interneta ili elektronsko skladištenje nije potpuno siguran. Stoga, ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost vaših podataka.

Pristanak:

Korištenjem Google forme za prijavu i učešće u BiH Bucket List Challenge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših informacija u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Promjene Politike privatnosti:

Ova Politika privatnosti može se povremeno mjenjati i ažurirati. Sve izmjene stupaju na snagu odmah po objavljivanju ažurirane Politike privatnosti i biti će te obavješteni o istim putem maila.

Kontakt:

Ako imate bilo kakva pitanja, primjedbe ili zahtjeve u vezi sa ovom Politikom privatnosti ili načinom na koji obrađujemo vaše informacije, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: iman@furaj.ba

Ova Politika privatnosti stupila je na snagu od 9. juna 2023. godine.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content