Posjetite nas na Sarajevskom festivalu turizma i osvojite vrijedne nagrade

  Posjetite nas na Sarajevskom festivalu turizma i osvojite vrijedne nagrade

  Sarajevo će u KJP Skenderija, od 23. do 25. oktobra, biti domaćin Međunarodnog sajma turizma, ugostiteljstva i turističke berze.

  Na ovogodišnjem sajmu, štand će imati i turistički magazin Furaj.ba, čiji predstavnici za posjetitelje sajma organizuju nagradnu igru s vrijednim poklon vaučerima.

  Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da nas posjetite na sajmu, fotografišete se s našim Instagram okvirom i tu fotografiju objavite na društvenim mrežama uz hashtag #furajbanagradnaigra, te nas označiti na fotografiji. Ne zaboravite nas zapratiti na društvenim mrežama, a mi ćemo odabrati najljepše fotografije i sretne dobitnike ćemo objaviti na našem portalu u utorak 29. oktobra.

  Nagrade koje učesnici mogu osvojiti su:

  – povratne karte za vožnju Trebevićkom žičarom + ulaznice za obilazak Vijećnice

  – vožnja roller coasterom u Zabavnom parku Sunnyland

  – karate za korištenje bazena na Termalnoj rivijeri Ilidža

  – obilazak Sarajeva u replici automobila u kojem su se vozili Franz Ferdinand i njegova supruga Sofija

  – Iris Day Spa & Wellness gift vaučer

  Tema ovogodišnjeg sajma je Outdoor i avanturistički turizam, jedna od najbrže rastućih kategorija turizma. Među više od 70 izlagača, naći će se predstavnici turističkih zajednica, hotela, turističkih agencija, parkova prirode, prevoznika, restorana, proizvođača i trgovaca ugostiteljskom opremom, privrednih i drugih udruženja iz pet zemalja (BiH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Turska).

  Radno vrijeme sajma je od 10 do 18 sati i ulaz je slobodan. Pozivamo vas da nas posjetite u Skenderiji, družite se s nama i osvojite vrijedne nagrade!