Postanite član Wizz discount club-a i uštedite 10 EUR po letu

Postanite član  “Wizz discount club-a” za samo 29,99 EUR i uštedite 10 EUR po letu, po osobi, tokom jednogodišnjeg članstva. Popust važi za  sve letove koji prelaze cijenu od €19.99 EUR, osim za letove koje organizuje Wizz Air Ukrajina.

Foto: Wizz air – Furaj.ba

Članstvom  u Wizz discount clubu dobivate garantovan popust od 10 € po karti u jednom pravcu za sve cijene avio karata više od €19.99, u bilo kom periodu tokom jednogodišnjeg članstva. Članovi također imaju popust od 5€ na prtljag koji rezervišu on line.

GRUPNO ČLANSTVO

Čak i kada  rezervišete putovanje za svoju porodicu ili prijatelje, možete uštedjeti više od cijene godišnje članarine jer popusti vrijede i za druge putnike koji putuju sa članom kluba, uz ograničenje do 5 osoba (član kluba treba napraviti rezervaciju i putovati istim letom). Više putujete s Wizz Air-om, više štedite s klubom! Cijena za grupno članstvo je 59.99 EUR za godinu.

Cijena članstva će se isplatiti već tokom prve rezervacije za dvije osobe jer rezervacija letova po sniženim cijenama su dostupne odmah nakon aktiviranja članstva.

PRISTUP ČLANSTVU  U WIZZ DISCOUNT CLUB JE VRLO JEDNOSTAVAN

1.Odaberite prvi let koji želite naručiti.

2. Prihvatite ponuđeno članstvo  u Wizz Discount Club-u i cijena od 29,99 € će biti dodana vašoj rezervaciji.

3. Ukucajte  kontakt podatke i izvršiti uplatu. Vaše članstvo u Wizz Discount Club-u će biti aktivirano za period od godinu dana počev od dana kupovine.

Svaki put kada želite rezervirati let po sniženim cijenama , prijavite se na svoj “myWIZZ” profil i odmah ćete vidjeti cijene za članove kluba i podatke o računu, kao što su vaše posljednje rezervacije ili datum isteka članstva u Wizz Discount Club-u.

Više informacija potražite OVDJE

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content