Poziv BH Telecoma za prijavu na online Dan otvorenih vrata – BH TechLab

Kompanija BH Telecom u četvrtak, 30. septembra, s početkom u 10 sati organizira online Dan otvorenih vrata za sve koji namjeravaju svoju biznis ideju prijaviti na BH TechLab platformu BH Telecoma.

U najuspješnije ICT projekte BH Telecom u naredne tri godine planira investirati 15 miliona KM!

Podsjećamo da je kompanija prethodno objavila Javni poziv stalnog karaktera, bez roka trajanja, za prijavu aplikacija na BH TechLab, odnosno javni poziv za startupe za inovativne tehnologije. Poziv je prvenstveno kreiran da bude veliki poticaj svim mladim ljudima koji imaju specifična znanja i ekspertize u korištenju naprednih tehnologija, kako bi se kreiralo novo i bolje digitalno društvo. Stoga BH Telecom i ovom prilikom poziva sve zainteresirane, prvenstveno mlade i inovativne ljude s vrijednim idejama da se prijave na ovaj javni poziv BH Telecoma, dostupan na web stranici www.bhtechlab.ba.

Javni poziv nije vremenski ograničen, što znači da svi novi potencijalni poduzetnici svoje prijave mogu slati kontinuirano. Najbolja idejna rješenja dobit će mogućnost za finansiranje razvoja do minimalno održivog proizvoda (MOP) na tržištu, uz pomoć razvojnih timova iz BH Telecoma. Iz BH Telecoma poručuju: „Ne tražimo pobjednike. Tražimo dobra biznis rješenja.“.

Usljed epidemiološke situacije, Dan otvorenih vrata se realizira online, putem MS Teams aplikacije. Svi zainteresirani za učešće na Danu otvorenih vrata se mogu prijaviti na ovom linku: https://bhtechlab.ba/?page_id=2708

https://www.youtube.com/watch?v=q3l1UwfbsbU

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content