Predbožićna noćna utrka pod rasvjetom ljubuških ulica

Na adventskom programu u Ljubuškom su organizatori pripremili pravu poslasticu za sve rekreativce i naprednije trkače i atletičare.
Foto: Visit Ljubuški
Predbožićna noćna utrka pod rasvjetom ljubuških ulica dužine 5.2 km sa startom i ciljem na ulazu u Advent u Ljubuškom posljednji je događaj koji obogaćuje adventsku ponudu u ovom gradu pred Badnji dan i Božić.
 
Prijave na Ljubuški Advent Night Run možete izvršiti slanjem e-maila s imenom i prezimenom takmičara na info@visitljubuski.com ili na dan utrke do 17.30 sati na startu.
 
Podsjećamo, građani Ljubuškog ove godine ponovo uživaju u manifestaciji “Advent u Ljubuškom” koja se održava od 3. decembra 2022. do 3. januara 2023. godine.

Središnji dio adventskih događanja, paljenje svijeća, muzika uživo, priredbe, izložbe rukotvorina i gastrodelicija održavaju se na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Najmlađi ove godine mogu uživati u besplatnom klizanju na klizalištu, na 200 metara kvadratnih, specijalnom programu za sv. Nikolu i raznim priredbama, izložbama i atletskoj utrci. 

Na Adventu se nalazi i pet komercijalnih kućica sa slanim i slatkim jelima.

Muzika uživo i eventi predviđeni su svakog vikenda Adventa i to u večernjim terminima, a priredbe se održavaju i radnim danima u dnevnom terminima.   

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content