Profesor o urnebesnoj snimci: Mala greška je moju porodicu pretvorila u zvijezde

Profesor kojem su djeca upala u intervju uživo na BBC-u konačno se oglasio o tom događaju koji je zabavio cijeli svijet. Robert Kelly i njegova supruga Kim Jung-A u intervjuu za WSJ opisali su kako je došlo do propusta te su komentirali reakcije na sada već slavnu snimku.

Kelly, američki stručnjak za Južnu Aziju koji živi i radi u Južnoj Koreji, objasnio je kako je njegova četverogodišnja kći Marion, koja je prva ušla u sobu u kojoj je on putem Skypea komentirao događanja u zemlji, bila vrlo dobro raspoložena tog dana zbog školske zabave.

– Čim je otvorila vrata, vidio sam je na svom ekranu – rekao je Kelly.

Kelly je lijevom rukom pokušao odmaknuti kćer prema igračkama, misleći da će BBC prebaciti na nešto drugo ili suziti kadar, no to se nije dogodilo. Uskoro je u sobu ušao i osmomjesečni James.

– Tada sam znao da je bilo gotovo – rekao je Kelly.

Uskoro je u sobu uletjela supruga, koja je na brzinu pokupila djecu i odvela ih. Kim je intervju snimala na televiziji u drugoj sobi, ali zbog kašnjenja signala nije odmah primijetila da su djeca ušla u sobu.

Kelly se složio sa svojom majkom, koja je već komentirala događaj, i rekao da je on jedini krivac za propust jer je trebao zaključati vrata.

– Obično zaključa vrata. Djeca se najčešće vrate meni kada ih dočekaju zaključana vrata. Ali nisu. I tada sam vidjela da su vrata otvorena. To je bio kaos za mene – rekla je Kim.

– Učinio sam malu grešku koja je moju porodicu pretvorila u zvijezde YouTubea. To je prilično urnebesno – kaže Kelly.

Kelly je odmah napisao ispriku BBC-ju, no odgovor je bio pomalo neočekivan – već nakon 15 minuta pitali su ga smiju li objaviti snimku na internetu. Par je isprva odbio iz straha da će se ljudi smijati njihovoj djeci, no na kraju su ih uvjerili kako će snimka pokazati da su samo obična porodica. Uskoro su bili zatrpani reakcijama, notifikacijama s društvenih mreža i pozivima novinara. Nisu znali kako reagirati na iznenadnu slavu i zanimanje javnosti, zbog čega je Kelly u jednom trenutku stavio mobitel u avionski način rada. Nisu, kaže, znali što učiniti.

Uprkos svemu, uopće nisu bili ljuti na djecu.

– Bilo je strašno slatko. Vidio sam snimku kao i svi drugi. Moja supruga odlično je počistila stvarno neočekivanu situaciju najbolje što je mogla… Bilo je smiješno. Na snimci se vidi da sam pokušavao zadržati smijeh. Oni su mala djeca i to je tako – komentirao je Kelly, koji će sutra s obitelji na svom sveučilištu u Busanu održati konferenciju za korejske medije, koji su jako zainteresirani za snimku.

https://www.youtube.com/watch?v=QU48FaWx7cM

Faktor.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content