Prva banka u BiH uvrstila u ponudu dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Prateći trendove na tržištima na kojima posluje grupacija Intesa Sanpaolo, a tiču se finansija i proizvoda/usluga koje banke nude klijentima, Intesa Sanpaolo Banka u BiH odlučila je otići korak ispred i ponuditi jedan potpuno novi proizvod svojim klijentima u Bosni i Hercegovini.

Naime, Intesa Sanpaolo Banka u svojoj ponudi do sada je imala 5 In paketa prilagođenih različitim potrebama i navikama klijenata, a od sada je dostupan i  novi In paket Prestige.

Riječ je o paketu koji je ovu Banku izdvojio od ostalih jer kada je u pitanju osiguranje, Intesa Sanpaolo Banka postaje prva banka u BiH koja dobrovoljno zdravstveno osiguranje (DZO) uvela kao svoj novi proizvod. Pored DZO-a ovaj paket nudi i set proizvoda i usluga poput tekućeg računa, prekoračenja (redovno ili dodatno),Visa Platinum karticu, Mastercard kreditnu karticu i American Express karticu. Uz navedeno, tu su i putno zdravstveno osiguranje za cijelu porodicu, asistencija na cesti i osiguranje zloupotrebe kartice, te proizvodi digitalnog bankarstva: m-Intesa, ELBA i SMS.

Uz DZO Intesa Sanpaolo Banke klijentima se omogućava vanbolničko liječenje u zemlji na najvišem standardu zdravstvenih usluga, te dijagnostika i liječenje u najsavremenijim i najopremljenijim poliklinikama i ambulantama i to bez listi čekanja.

Ugovorite vaš novi IN paket Prestige već danas.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content