Rafting kamp Konak – Ekstremno zabavno 

Kad biste nas pitali da vam, onako na prvu, kažemo definiciju avanturističkog turizma, ne bismo vam rekli ništa, već bismo se zajedno spakovali i krenuli put rafting kampa Konak, 20 kilometara udaljenog od Foče.

Fotografije: RK Konak

Profesionalni skiperi, raspoloženi, utrenirani i fizički spremni da vas povedu u svaki vodeni izazov, a ima ih nekoliko, od jednodnevnih do trodnevnih avantura.

18 bukova

Pa šta čekamo, kad imamo sve?

Lokacija – fantastična. Priroda – divna. Voda – bistra i hladna. Rafterska odijela – obezbijeđena. Posada – spremna.

Blizina najatraktivnijih destinacija i ljepota dokle pogled dopire preduslovi su za sjajne rafterske i kanjonig ture kojima ćete se uvijek vraćati. Na 18 kilometara – 18 bukova. Ovo je ukratko opis raftinga koji možete doživjeti samo na Tari. Kada krene sezona, krajem maja, rafting traje oko sat i pol, dok se na vrhuncu sezone, u blistavom avgustu, produži na tri i po. 

Samo vas jedan skok u čamac, nakon što navučete odijelo, stavite kacigu i zgrabite vesla, dijeli od betona, stresa, napornih ljudi, politike i dnevnika. 

I krenete Tarom, rijekom toliko lijepom da se, bez imalo pretjerivanja, opisati riječima ne može. Rafting spada u ekstremne sportove i dajemo vam riječ da ćete se u njemu ekstremno zabaviti, uživati i dobro provesti.  

Priroda se pobrinula za vrhunsku zabavu, pa napravila vertikale, rasporedila vodopade, izdubila bazene, ušminkala tobogane i baš sve spremila za iskonski kontakt sa čovjekom.

Kupanje i izleti

Taman kad pomislite da ste sve vidjeli, slijedi opuštanje u jakuzziju kod vodopada Šipčanica. Nije veliki, ali je fantastičan. Prirodni. I savršen za slikanje. 

Osim raftinga Tarom i Drinome, možete na izlet do NP Sutjeska, Durmitora, Pivskog i Trnovačkog jezera, pješčanih piramida u Foči. 

Kamp je pored Drine, ima vlastitu pješčanu plažu. Na dva kilometra od sastavka Pive i Tare, gdje nastaje Drina, moguće je i kupanje.
U kampu postoji parking sa video nadzorom i devet smještajnih jedinica. Bungalovi su dvokrevetni, trokrevetni i petokrevetni. Svi imaju kupatilo. Kuhinja se prilagođava gostima, javite im šta volite, kao kad idete mami u goste. A za one koji više vole kampovati obezbijeđen je prostor za šatore i kamp prikolice.

RAFTING KAMP KONAK


+387 65 848 110, 
+387 65 882 941 i 
+387 65678 238 
info@raftingkampkonak.com
www.raftingkampkonak.com

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content