Ravna planina – cjenovnik ski karata 2023/24

Ski centar Ravna planina, smješten u neposrednoj blizini olimpijske planine Jahorine, predstavlja oazu skijanja i raznolikih aktivnosti.

Foto: Pixabay

Cijene ski passa ostaju iste kao prošle godine, i važe od 01.12.2023. godine do  01.05.2024. godine.

Uz rezervisan smještaj na Ravnoj planini posjetioci imaju besplatan ski pass.


Ski centar Ravna planina

 
Ski centar Ravna planina obuhvaća 12,5 km uređenih skijaških staza koje su izgrađene prema najvišim standardima. Glavna staza, duga 1400 m zadovoljava sve svjetske standarde zbog čega se koristi i za održavanje FIS utrka.
 

 Ovo skijalište je povezano stazom za nordijsko skijanje i stazom za motorne sanke, sa mogućnošču rekreativnog alpskog skijanja.

U sklopu bogate ponude Ski centra “Ravna planina” ističu se brojne atrakcije. Ski lift s kapacitetom od 800 skijaša na sat, ski vrtić i bebi lift pružaju odlične uvjete za sve skijaše. Gondola osigurava učinkovit prijevoz skijaša i omogućuje panoramsko razgledanje. Sastavljena od 19 kabina, koje mogu prevesti po 10 skijaša, gondola pruža izuzetnu brzinu s kapacitetom od 2200 skijaša na sat.

 

Gondolom do vrha

Gondola kreće od restorana Gondola sve do vrha glavne staze, gdje se nalaze jezera za vještačko osnježavanje staza putem 11 topova. Ovaj lokalitet nudi nevjerojatan pogled na Pale i Sarajevo s jedne strane, dok se s druge strane prostire pogled prema Jahorini, Zlatiboru i Romaniji.

Restoran Gondola nadmašuje očekivanja svojom bogatom ponudom nacionalne i internacionalne kuhinje. S kapacitetom od 1000 mjesta s terasama, restoran nudi kamin salu za one koji uživaju u toplini. Terasa koja se prostire dužinom restorana pruža idealno okruženje za uživanje u sunčanom danu, svježem zraku i inspirativnom pogledu na ljepote Ravne planine.

Na vrhu staza, između dva jezera, nalazi se Koliba Gondola s 300 sjedećih mjesta, također nudi raznovrsnu gastronomsku ponudu i posjeduje halal certifikat. 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content