Regionalna konferencija – Dobro došli u budućnost biznisa: ESG Adria Samit

ESG Adria Samit, regionalni događaj posvećen postizanju održivosti putem ekoloških, društvenih i standarda korporativnog upravljanja (ESG standarda), okupit će učesnike iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Sjeverne Makedonije, Srbije, Slovenije i šire! 

Tri dana sveobuhvatnog programa

ESG Adria Samit organizuju Sustineri Partners i Porto Montenegro u partnerstvu s Vladom Crne Gore i pod pokroviteljstvom predsjednika Crne Gore, Jakova Milatovića, a na njemu će učestvovati regionalne vlade, međunarodne institucije, globalni stručnjaci za održivost i poslovni lideri. Razgovarat će se o transformaciji poslovanja ragiona, koja doprinosi privlačenju novih investicija, jačanju regionalnih saradnji, te unapređenju procesa pristupanja Evropskoj uniji. 

Zato zabilježite datume od 24. do 26. aprila 2024. godine u vašim kalendarima i posjetite ESG Adria Samit u Tivtu, Crnoj Gori! Očekuju vas tri dana sveobuhvatnog programa, ispunjenog panel diskusijama, prezentacijama i radionicama, koje će se baviti najaktuelnijim temama održivosti, poput održivog finansiranja, zelene tranzicije i društvenog ovlaštenja za rad. Saznajte više o najnovijim inovacijama, kao što je upotreba vještačke inteligencije za zaštitu životne sredine i ostvarenje socijalne pravde, te o inovativnim rješenjima u sektorima energije, turizma, cirkularne ekonomije i urbanog razvoja.

“Nijedan biznis u budućnosti neće biti profitabilan bez održivog i odgovornog poslovanja. Zbog toga je naš cilj da podstaknemo saradnju i koordinaciju koja prevazilazi sektorske ili geografske granice. ESG standardi predstavljaju jedinstvenu priliku da oblikujemo svijet koji nije samo pravedniji, već i ekološki održiviji. Prilika da ostavimo naslijeđe na koje će buduće generacije biti ponosne”, kazala je Biljana Braithwaite, osnivačica i izvršna direktorica Sustineri Partners.

 

Više na summit.esgadria.org 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content