“S Raiffeisen Visa karticama do VISA FIFA WORLD CUP 2022™”

  • Nagradna igra: “Na korak ste do Katara!“ šansa za osvajanje vrijednih nagrada

Volite fudbal i rado biste uživo gledali polufinalne utakmice FIFA World Cup Qatar 2022TM te doživjeli nezaboravno iskustvo? Za plaćanja koja obavljate, nerijetko umjesto keša koristite karticu? Jedinstvena prilika za ostvarenje Vaših želja je nagradna igra Raiffeisen banke, koju je omogućila Visa, za sve postojeće i nove korisnike Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica.

Nagradna igra je počela 01.08. i traje do 30. septembra 2022. godine. Stoga, ne oklijevajte jer je za učešće u nagradnoj igri i odlazak na ovogodišnje svjetsko prvenstvo u fudbalu potrebno da napravite  najmanje 20 plaćanja Raiffeisen Visa karticama putem POS terminala Raiffeisen banke, aplikacije m-plati, digitalnih servisa Raiffeisen banke ili prilikom online kupovine. I to je sve, za učešće nije potrebna nikakva dodatna prijava.

Raiffeisen banka u saradnji sa kompanijom Visa će nagraditi poklon paketom dva najsretnija klijenta, korisnika Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica, a svaki od njih uključuje nagradno putovanje za dvije osobe u Katar na polufinalne utakmice svjetskog prvenstva u fudbalu. Nagradni fond obuhvata i 15 vrijednih i zanimljivih utješnih nagrada, opremu u sportskom duhu. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena 17.10.2022. godine putem web stranice i društvenih mreža Banke.

Za Visa kartice je moguće aplicirati i online putem web stranice Banke, a detaljnije informacije dostupne su na: https://bit.ly/3PFnubp

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content