Sanjin Pehlivanović ostvario impresivan uspjeh na svjetskoj bilijarskoj sceni

Sanjin Pehlivanović, jedan od najtalentovanijih mladih igrača u svijetu bilijara, ostvario je impresivan uspjeh na svjetskoj sceni. Naime, Sanjin je osvojio treće mjesto u svjetskoj premier ligi u bilijaru, što je bio veliki uspjeh za ovog mladog igrača.

Foto: Sanjin Pehlivanović

Takmičenje je organizovao Matchroom, a u njemu je sudjelovalo 16 najboljih igrača na svijetu. Format takmičenja je bio takav da su igrači igrali jedni protiv drugih, a oni sa najvećim brojem pobjeda prošli su u posljednjih šest igrača, nakon čega su se igrali polufinale i finale.

Sanjin je ostvario 17 pobjeda, a završio je na trećem mjestu, čime je impresivno pokazao svoje umijeće i talenat u ovom sportu. Posebno je impresivno da je Sanjin uspio pobijediti najbolje igrače na svijetu, unatoč tome što se takmičio s nekim igračima koji su bili i po 20 godina stariji od njega.

U prvim danima natjecanja, Sanjin je dominirao s čak 13 uzastopnih pobjeda, no u zadnjem danu natjecanja umor je učinio svoje, pa se nije uspio plasirati u finale. Unatoč tome, Sanjin je pokazao da je jedan od najtalentiranijih igrača u ovom sportu, te da ima veliki potencijal za budućnost.

Ovo bi mogla biti Sanjinova najbolja sezona u karijeri, a mladi igrač je već pokazao da se može nositi s najboljima u ovom sportu. S obzirom na njegov talenat, očekujemo da će Sanjin u budućnosti postići još veće uspjehe u svijetu bilijara, te da će postati jedan od najboljih igrača u ovom sportu. Uz podršku svojih navijača i dalje će sigurno raditi naporno na svom umijeću i tehnici, te će svoje vještine nastaviti usavršavati u nadi da će u budućnosti postići još veće uspjehe.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content