Sarajevo dobilo najveći Caribou Coffee u Evropi

Foto: PR

Nakon tri godine poslovanja u BiH Caribou Coffee je otvorio svoju treću poslovnicu.

Caribou Coffee je američka franšiza luksuznih kafeterija. Nakon tri godine poslovanja u Sarajevu, pored poslovnica na Ilidži i u Novom Sarajevu kod Bristola, otvorena je nova poslovnica preko puta SCC-a na Marijin-Dvoru.

U ponudi je preko 100 različitih hladnih, toplih i blendanih napitaka sa bazom od kafe. Svi koji posjete Caribou imaju priliku da budu „sam svoj barista“, te kreiraju piće po želji, sami birajući sastojke iz raznovrsne ponude.

Kafeterija na Marijin Dvoru

Sve kafeterije Caribou Coffee imaju sličan i prepoznatljiv dizajn. Novootvorena radnja je na dva sprata i sa prostranom baštom, a površina prostora je veća od 300 m2. Također, pušačka zona će biti posebno odvojena.

Radnja se nalazi u blizini SCC-a i Alta Shopping centra.

Koncept radnje je osmišljen da klijenti uživaju u ugodnom i toplom, ali i luksuznom i modernom ambijentu. Zbog veličine prostora nudi se mogućnosti organizacije događaja, seminara, edukacija i drugih aktivnost na zahtjev klijenata.

Veličina prostora omogućava svi posjetioci osjete mir, tišinu i privatnost, što nudi svima potrebnu alternativu za bijeg iz kancelarije. Posjetioci će moći da uživaju u internetu sa najvećim brzinama.

Nagradne igre Caribou Coffee na društvenim mrežama

Povodom otvorenja Caribou Coffee je pripremio niz različitih nagradnih igara, koje će biti objavljenje na društevenim mrežima. U nagradim igrama imate mogućnost ostvariti odlične nagrade, zato brzo zapratiti Caribou i budite u toku!

 

 

 

Foto: PR

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content