Sarajevo Street Food Market – vrhunski koncerti na Vilsu i slasna klopa

U periodu od 25. jula do 6. augusta popularno sarajevsko okupljalište Vilsonovo šetalište će biti u znaku Sarajevo Street Food Market.
 
 

Market će biti otvoren koncertom sjajne pjevačice Aleksandre Radović. Tokom prve sedmice nastupit će i drugi poznati izvođači, poput banjalučkog benda Ultrazvuk, hrvatske pop dive Vanne, te Mirze Pandura, sarajevskog pjevača poznatog po sjajnoj atmosferi koju pravi na svojim svirkama.

U subotu, 29. jula, za fenomenalnu cjelodnevnu zabavu će se pobrinuti ekipa Sarajevo Matinee, koja organizuje popularne evente elektronske muzike u kombinaciji s raznim umjetničkim performansima.

Nedjelja, 30. jula, je rezervisana za koncert Željka Samardžića.

Osim dobre muzike, Market će na jednom mjestu okupiti čak 24 renomirana izlagača hrane, a specijaliteti će se pripremati posebno za ovu priliku.

Street Food Market je namijenjen posjetiocima svih uzrasta, pa će tako i oni najmlađi moći uživati u brojnim radionicama i predstavama. Također, cijeli prostor Marketa će biti jedna velika pet frendly zona.

Ulaz na sve događaje Street Food Marketa je, pod pokroviteljstvom Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, besplatan.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content