Sarajka glavno lice reklamne kampanje za Svjetsko prvenstvo u Kataru

FIFA Svjetsko prvenstvo u fudbalu ove godine održava se u Kataru od 20. novembra do 18. decembra, a glavno lice reklamne kampanje aviokompanije Qatar Airways koja je generalni sponzor prvenstva je Sarajka Antea Hoffmann.

 

Foto: Pexels

Antea je prije nekoliko godina iz Sarajeva otišla u Katar, gdje je počela raditi kao stjuardesa za ovu čuvenu aviokompaniju.

Sada je kao njihova zaposlenica, zajedno s kolegicama u uniformi, učestvovala u snimanju niza reklama na stadionu te pozirala uz čuveni FIFA-in trofej Svjetskog prvenstva.

U reklami se vidi kako djevojke izlaze iz svlačionice na stadion, i to s Anteom na pročelu. Osim grupnih snimanja, jasno je da je imala i samostalna, jer u posljednjem kadru Antea sama pozira s loptom u rukama, pa se tako izdvojila kao glavno lice ove reklamne kampanje.

No ovakva joj snimanja nisu strana, pozirala je i za FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo koje je održano 2020. godine, također u Kataru.

Antea je prošle godine diplomirala na Pravnom fakultetu u Sarajevu, a radila je i kao savjetnica za ljepotu u jednoj kozmetičkoj kompaniji.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content