SENSATION ima novi izgled

Kada želite okusiti malo drugačiji, zabavniji život i osjetiti promjenu, ponekad je samo dovoljno pustiti kočnice i otpustiti pritisak. Zato, spremite se za novitete i prepustite se senzaciji. Gazirano osvježavajuće bezalkoholno piće Sensation poznato je po inovativnim i ukusnim kombinacijama okusa, a sada predstavlja svoj šareniji i zabavniji oblik u novom dizajnu etikete na koji niko neće ostati ravnodušan.

Jarke, žive i dinamične boje novog dizajna Sensation upravo oslikavaju senzaciju okusa koja se krije iza zabavne etikete. Neodoljivo osvježenje, koje nam daje osjećaj slobode, potiče nas da živimo u trenutku i potpuno mu se prepustimo. 

Omiljeno piće dobro poznatih okusa, sada obučenih u novi „outfit“, u trgovinama vas čeka u PET pakiranjima od  1,5L i 0,5L, a u ugostiteljskim objektima u staklenom pakiranju od 0,25L.

U našoj svakodnevici ponekad  ponestane boja, zato je Sensation piće koje donosi osjećaj slobode, zabave i promjene koja dolazi kada samo malo pustimo kočnice i otpustimo pritisak. Pronađite Sensation i prepustite se senzaciji!

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content