Skijaški užitak na jugu Koruške!

Zagarantovano snježne staze, originalne skijaške kolibe, klizanje na ledu u sklopu adventskog sajma i najmoderniji svijet toplica u Austriji: otkrijte čaroliju zimskog odmora na skijalištima oko Villacha, Gerlitzen Alpi i Dreiländerecka.

artikel_galerie_top-10-gracte-gletscher-der-welt_07-pasterzen-gletscher

Pasterze u ljeto

Sponzorisani članak

Zimski raj

Tek nekoliko kilometara nakon tunela Karavanke, visoko iznad jezera Ossiacher See, uzdižu se Gerlitzen Alpe. Najveće skijalište u centralnoj Koruškoj sa svojih 17 liftova, 42 kilometra savršeno pripremljenih staza, 15 km skijaških ruta i snježnim parkom za djecu, pravi je zimski raj. Široki spustovi, jedna od najboljih skijaških škola i mnogo, mnogo snijega: zahvaljujući najmodernijoj tehnici zasnježivanja, ovdje je korištenje ski-passa od početka decembra od početka aprila zagarantirano.

3693

Zimska zvjezdana noć u Hohe Tauern    Foto: Klaus Dapra

Situacija je još idiličnija u obiteljskom skijalištu Dreiländereck bei Arnoldstein. Sa stazama za početnike i skijaške „šmekere“, originalnim kolibama i osam kilometara dugom stazom za sankanje. Sudionicima tura i obožavateljima šetnje zimskim krajolikom savjetujemo posjetu parka prirode Dobratsch i Alpen Arene.

Za one koji se navečer vole opustiti: odmorite se u modernim koruškim termama Warmbad-Villach.

 

314

Crkveni god Villach, plesna grupa   Kärnten Werbung,

Foto: Franz Gerdl

Advent u Villachu

Adventski ugođaj nudi božićni sajam u Villachu sa svojim klizalištem. Tada se  stara gradska jezgra pretvara u čudesan božićni svijet. Drugi najveći grad u Koruškoj svjetlošću će očarati svoje posjetitelje: prošvrljajte adventskim sajmom, opustite se u kafanama ili se prepustite užicima shoppinga u centru Atrio.

 

Više informacija na www.austria.info

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content