Stribbo – Novi namještaj u BiH

Roditelji će ga voljeti, a djeca u njemu uživati.

Stribbo je naziv novog namještaja proizvedenog u BiH. Zbog onoga što unosi u sferu dječijeg namještaja, a to je prije svega savremeni dizajn, već na samom početku se može reći da mu predstoji veliki uspjeh, i to ne samo u zemlji, nego i van nje.

Stribbo je testiran i zadovoljava standarde Evropske unije. Osnivač brenda, čiji je slogan Dio vaše porodice, Irfan Redžović uz podršku supruge Maide, akcenat je stavio na kvalitet, dugotrajnost i dizajn. Tako su oblik namještaju dali talentovani dizajneri Grupe Studio iz Zagreba, dok print za posteljinu potpisuje DechkoTzar iz Beograda. Svi Stribbo proizvodi dostupni su u različitim bojama.

“Kako naša zemlja obiluje prirodnim resursima i ima bogatu tradiciju u drvnoj industriji kao i zanatstvu, kada smo postali roditelji, uvidjeli smo da postoji mogućnost proizvodnje visoko funkcionalnog i lijepog namještaja za djecu. Uslijedio je angažman tima stručnjaka koji su počeli oživljavati naše ideje, a u saradnji s fabrikom koja koristi samo lokalne materijale, Stribbo je postao sve ono o čemu smo sanjali: održiv, snažan, savremen i siguran”, kaže Irfan.

Shuma dječiji krevet je jedan od proizvoda Stribbo brenda, a uskoro će se pojaviti i zanimljiva Krikko visoka stolica. Stribbo ima i svoju posteljinu, prekrivače, vrećice za spavanje, sve od pamuka visokog standarda, branike za krevetiće, drvene zidne vješalice, te zidne police. Za sada se proizvodi mogu naći u salonu Zart na Ilidži.

Shuma dječiji krevet

Krevet je multifunkcionalan i namijenjen djeci od 0 do 6 godina. Kada vaše dijete poraste, veoma lako ga možete pretvoriti u sofu s udobnim jastucima. S ovim krevetom odlično se uklapa Shuma branik. Ako je dijete još uvijek malo, ali ipak ne mora biti okruženo zaštitom sa svih strana, samo uklonite bočnu ogradu i zamijenite je sa sigurnosnim branikom.

Zidne vješalice od drveta

Veoma praktične zidne vješalice od drveta mogu se postaviti u bilo kojem dijelu prostorije. Set uključuje malu, srednju i veliku vješalicu.

Zidne police

Lijepo dizajnirane police na kojima roditelji mogu ostaviti stvarčice svojih mališana kao i lične predmete. Set uključuje dvije police, malu i veliku.

 

www.stribbo.com

 

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content