Super ponuda za vas ovog ljeta – još bolji Travel paketi

Za korisnike BH Telecoma stižu super vijesti – niža cijena saobraćaja Travel paketa i proširenje ponude sa novim Travel World paketima.

Odredite sebi putničku destinaciju koju želite posjetiti ovog ljeta i u skladu sa tim odaberite odgovarajući Travel paket u BH Telecomu koji ćete koristiti u roamingu kada se nalazite izvan granica BiH.

3 nova TRAVEL paketa za lokacije izvan Evrope

U ponudi su tri potpuno nova Travel World paketa namijenjena putnicima koji idu na lokacije izvan Evrope u zemlje: Armenije, Australije, Bahreina, Bangladeša, Gane, Gruzije, Indije, Izraela, Japana, Jordana, Južne Afrike, Južne Koreje, Katara, Kazahstana, Kine, Kirgistana, Kuvajta, Makao-a, Malezije, Novog Zelanda, Pakistana, Saudijske Arabije, Singapura, Tajlanda, Tajvana i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Koristi dok boraviš u SAD ili Kanadi

BH Telecom je unaprijedio već postojeću mrežu paketa Travel Evropa za putnike koji za svoju destinaciju odaberu zemlje Evrope – Travel Evropa 7, 10 i 30 dana su unaprijeđeni proširenjem mogućnosti njihovog korištenja u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Još bolji Travel Balkan NET paketi za putovanja po Balkanu

Ukoliko više volite lokalne destinacije koje se odnose na putovanja po Balkanu, onda će paketi Travel Balkan NET biti prava opcija za vas jer su i ovi paketi za putovanja u zemlje Zapadne Evrope takođe unaprijeđeni sa boljom cjenovnom ponudom.

Travel Balkan NET paketi su namijenjeni za korištenje mobilnog interneta u zemljama Zapadnog Balkana: Albanija, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija, i novitet kod ovih paketa su snižene cijene saobraćaja:

Svi navedeni paketi mogu se aktivirati ili dokupiti putem webshopa BH Telecoma.

Aktivirajte svoj paket i uživajte u svojim putničkim destinacijama!

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content