Svečano otvoren cafe restoran Kilim

U prisustvu mnogih zvanica, cafe restoran KILIM, novi ugostiteljski objekat u srcu Ilidže je otvorio svoja vrata i počeo sa radom. Ponudu café restorana čine vrhunski i svježi kolači, delikatesne kafe i raznovrsni čajevi, te specijalizirani jelovnik i  šaroliki ambijent.

Restoran je dizajnirao u svome ruhu ugledni sarajevski arhitekta Amir Vuk – Zec, a voditelj cafe restorana, Emir Kuka nije krio svoje zadovoljstvo: “KILIM je mnogo više od još jednog ugostiteljskog objekta. Jako mnogo i dugo smo radili kako bismo kreirali savršeno mjesto za opuštanje, dobro druženje, ukusna jela i ambijent za uživanje. Mi u Kilimu smo jako uzbuđeni što napokon otvoramo svoja vrata svim posjetiteljima. U potpunosti razumijemo da kroz naš cafe restoran prolaze mnogi koji dijele emocionalne, šaljive, poslovne i druge priče te sa kompletnim timom mogu samo garantovati da ćemo dati naše najveće mogućnosti da svi gosti osjete puno zadovoljstvo svakog zalogaja i usluge.”

Ovaj ugostiteljski objekat spada među najveće investicije u ugostiteljskom prostoru u gradu, te se nalazi na direktom pristupu rijeci Željeznici, a u novoizgrađenoj zgradi “Ilidža River Building”. Važno za napomenuti je da sa KILIM-om i Općina Ilidža upotpunjuje svoj turistički, ali i estetski zanos.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content