Svjetski poznati youtuber na proputovanju kroz BiH

Svjetski poznati youtuber Paul Barbs (Geography Now) posjetio je proteklih dana Bosnu i Hercegovinu na svom proputovanju kroz Balkan.

Foto: Furaj.ba

Paul vodi YouTube kanal Geography Now koji ima preko 3 miliona pretplatnika, a na društvenim mrežama ga prati preko 100 hiljada pratilaca.

Na društvenim mrežama je prije nekoliko dana najavio da putuje Balkanom, te pozvao svoje pratioce na brzinski meetup u našoj zemlji, a zatim je objavio plan rute putovanja:

“Iznajmio sam auto i ovo je plan. 3 zemlje u jednom danu. I preći ćemo SUPER usku ‘NEUM prevlaku’ (JEDINI prilaz moru za #BosniaAndHerzegovina) Uvijek sam to želio uraditi. Pratite moje Instagram priče za ažuriranje!”, naveo je Paul.

U toku putovanja objavio je i fotografiju sa Jablaničkog jezera uz opis: “Vožnja po planinama BiH. O Bože, nisam očekivao da će biti ovako lijepo…”

Paul je put nastavio prema Albaniji i Sjevernoj Makedoniji, a mi se radujemo njegovom povratku kući da vidimo hoće li biti video iz Bosne i Hercegovine na njegovoj popularnoj platformi.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content