Terme Olimia: Otkrijte tajnu dobrog osjećaja

Ugodna toplina sauna, ljekovitost termalne olimske vode, opuštajući tretmani i rituali, duboka relaksacija – jesen je pravo vrijeme da zaboravite vanjski svijet i probudite sva čula.

Opuštajuća antistresna masaža ili čoko-mint masaža riješit će vas nervoze, mrzovolje i depresije. Ulja bogata vitaminima, mineralima i drugim esencijalnim masnim kiselinama, osnažit će i hidratizirati vašu kožu te joj podariti jedinstveni baršunasti osjećaj. Ovi čarobni rituali samo su dio bogate ponude Terma Olimia, koje su i ove jeseni pripremile neodoljive pakete i dodatne pogodnosti.

Ako ste raspoloženi za romantični bijeg vaš izbor će biti luksuzni Wellness hotel Sotelia****s, uživanje u SPA ritualima za dvoje i antistresnim masažama. Za potpuni olimski doživljaj tu je novootvorena Termalija Relax, prostrana oaza opuštanja i čistog užitka u Family Wellnessu Termalija.

Ljubitelji luksuza neće propustiti magičan svijet Wellnessa Orhidelia, koji je već devet godina i službeno najbolji wellness u Sloveniji. Oduševit će vas njegov ekskluzivan dizajn inspiriran crnom orhidejom, tu ćete otkriti novu dimenziju spa iskustva i probuditi uspavana čula.

Kupanje u bazenima s termalnom vodom podsjetit će vas na ljetne dane, a za potpuno relaksiranje, tu je najveći Svijet sauna u Sloveniji. Vrtloženje zraka, programi medom, solju, termalnim blatom, čokoladom, grožđem… i toplina sauna posebno godi u jesenje doba.

Posvetite se sebi, svojim potrebama i željama i zaboravite vanjski svijet. U tome će vam pomoći selfness filozofija Terma Olimia, provjereni put do fizičke, emotivne i mentalne ravnoteže. Naučite sve o zdravim napicima, posebno kreiranim selfness vježbama, tehnikama i ritualima na Danu za selfness – svakog trećeg petka u mjesecu, koji je za goste Terma Olimia besplatan.

Opustite se u meditacijama, otvorite srce i razbistrite um. Otkrijte najbolje u sebi i uspostavite unutarnji balans.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content