Terme Tuhelj – za ljeto u kojem će uživati svi članovi obitelji

Ovoga ljeta, svi ljubitelji adrenalina moći će uživati u novim toboganima na vanjskim bazenima. Na postojeću platformu montirat će se 2 adrenalinska tobogana koji će dodatno upotpuniti ponudu Vodenog planeta.

Jedan od njih bit će prava adrenalinska atrakcija na dužini od 113 m postavljena na visoku platformu od 12 m. Posebnost tobogana bit će specijalni efekti u dužini od 20 m koji će biti smješteni unutar tube te će omogućiti gostima pravi doživljaj. Specijalni efekti sadržat će posebne prozirne trake koje će unutar zatvorene tube propuštati vanjsko svijetlo. Također, dijelovi tobogana u dužini od 2,6 m bit će pokriveni posebnim prozirnim dijelom napravljenim od termoplastičnog polimera kod kojeg će gosti imati osjećaj kao da prolaze kroz prozirno staklo. Drugi tobogan bit će adrenalinska poslastica gdje je gosti imati osjećaj kao da se slobodnim padom sluštaju s 12 m visokog tobogana.

Radionice za djecu i odrasle

Za predah od vodenih atrakcija tu je igraonica na dvije etaže s toboganom i stijenom za penjanje, a mali umjetnici i kreativci neće propustiti posebno osmišljene art radionice. Animacijski tim vodi računa da djeci nikada ne bude dosadno – vodene igre na bazenima, druženje na radionicama, Tuhi aqua fun uz maskote, večernji Mini disco i brojna iznenađenja pružit će zabavu koja će se još dugo pamtiti. Na bazenima pripremaju Art&Fun s odličnim aktivnostima, u hotelu će se djeca zabavljati uz Art&Spa školu, a večer će biti rezervirana za Art&Wine fest uz degustaciju vina za roditelje i super koncert.

Wellness za najmlađe

Najmlađi gosti i u wellness centru mogu uživati u posebno kreiranim masažama i tretmanima, a obiteljsko saunanje u Svijetu sauna, doživljaj je koji se ne propušta. Od ovog ljeta očekuje vas čokoladni program i šećerni piling, koji nije samo zdrav za kožu nego i zabavan i zanimljiv za vaše klince. Ne zaboravite, uvijek možete povjeriti djecu na čuvanje timu Terma Tuhelj i ukrasti nekoliko sati samo za sebi i omiljene tretmane i rituale.

Obiteljski paketi

Iskoristite pogodnost All inclusive light obiteljskog paketa u kojem je boravak za dvoje djece gratis i uživajte u Splash ljetu! I hrana je prilagođena djeci i njihovom ukusu, dok će obiteljske sobe i prostrani apartmani hotela Well**** ljetovanje učiniti još ugodnijim.

Ljetuj na drugačije planetu!

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content