Terme Tuhelj: Obiteljski odmor uz popust sa kodom FURAJ15

Terme Tuhelj, najprepoznatljivije toplice u kontinentalnom dijelu Hrvatske, šire ponudu obiteljskih sadržaja i postaju sve popularnije obiteljsko odredište

Fotografije: Terme Tuhelj

Terme Tuhelj

Obiteljski odmor uz puno smijeha i zabave čini nezaboravno iskustvo. I vaša najbolja sjećanja iz djetinjstva vezana su za dane godišnjeg odmora provedene s roditeljima, pa zašto ne biste svojoj djeci dočarali nezaboravan odmor?

Uz puno mašte i kreativnosti, Terme Tuhelj  osmislile su ponudu idealnu za savršen obiteljski odmor. Povezivanje obiteljskih soba za veću udobnost i vodene atrakcije u kojima djeca neće moći uživati.

Radionice, zabavna animacija, dječja igraonica i razna igrališta zainteresirat će najmlađe goste, a obiteljski wellness bit će poseban trenutak vašeg odmora koji će ostaviti poseban pečat.

Terme Tuhelj

Hotel Well

Popularne Toplice, udaljene samo 30 minuta od Zagreba, nude brojne ideje i prijedloge za nezaboravan odmor. Upitate li mališane što im je najdraže u Termama Tuhelj, svi će u glas viknuti – bazeni.

I doista, Vodeni planet prava je oaza dječjih vodenih atrakcija. Dok bezbrižno istražuju bazene, tobogane i vodene površine, roditelji iskoriste trenutak za uživanje u termalnoj vodi. Vodene atrakcije prikladne su za djecu svih uzrasta.

Za najmlađe je tu plitki bazen s topovima i prskalicama, nešto starija djeca obožavaju TuhiLand ili idu s roditeljima u obiteljsku saunu, a tinejdžeri jedva čekaju ljeto kada se mogu (ponovno) spustiti adrenalinskim toboganima i isprobati popularan Tuhi Slide.

Terme Tuhelj

Vodeni planet

Terme Tuhelj nude za svakog člana ponešto

Velika većina konačno je dočekala dan kada će moći otići na zasluženi godišnji odmor na nekoliko dana, stoga je izbor destinacije još važniji. Međutim, kad je riječ o obiteljima, to je još važnije.

Djeca obožavaju aktivnosti u igraonicama i animacijske aktivnosti, posebno kada ih posjeti simpatična maskota. Bazenima Termi Tuhelj šeće jedan vrlo poseban vanzemaljac Tuhi koji svakodnevno pruža nezaboravnu zabavu.

Animatorskim aktivnostima u njegovom društvu nemoguće je odoljeti. Djecu poziva na kreativne radionice, organizira čajanke ili ih pozove na ples u mini disko.

Nezaboravna atrakcija je Tuhi green plaNET – ogromna mreža za penjanje u predvorju hotela Well, a ove je godine osvanuo je i Soft space – ogromna penjalica za mališane koja mekanim tepihom poziva u zagrljaj .

Uz Tuhi igraonicu na dvije etaže s toboganom, zidom za penjanje, galerijom za crtanje crtića i likovnim kutkom za kreativne radionice, roditelji s malom djecom do 3 godine mogu posjetiti i Tuhi Baby room gdje mogu presvući svoje dijete, nahraniti ga i uživati u igrama s plišanim igračkama.

Tuhi green plaNET – zeleni doživljaj

Svjež zrak važan je dio razvoja djeteta, stoga roditeljima s djecom preporučuju posjet vanjskom igralištu s trampolinom, penjalicama, ljuljačkama i klackalicama. Idealno za boravak na otvorenom.

Zabava uz mini golf

U Termama Tuhelj uče djecu wellness navikama

Nikada nije prekasno saznati zašto su saune dobre za organizam ili zašto je masaža ponekad najbolji način za opuštanje.

SPAeVITA centar nudi izbor dječjih masaža i dječjih tretmana, a dva puta u tjednu roditelji s djecom mogu isprobati i obiteljsko sauniranje i posebne sauna programe prilagođene djeci.

Obiteljski wellness

Idemo otkrivati Hrvatsko zagorje!

Terme Tuhelj smještene su u središtu Hrvatskog zagorja koje nudi brojne doživljaje. U zimskim mjesecima preporučuju posjet Muzeju neandertalaca u Krapini, a Hrvatsko zagorje nudi i više od 10 muzeja i galerija, 17 arheoloških nalazišta, 33 dvorca, kurije i utvrde.

Zagorje se može pohvaliti prekrasnom prirodom zbog koje su ga prozvali i „Bajka na dlanu“. Svi koji vole istraživati gradove mogu posjetiti Zagreb koji je od Termi Tuhelj udaljen svega 30 minuta.

Najbolja zabava uz Tuhija

Posjetite Terme Tuhelj uz posebnu ponudu!

Terme Tuhelj pripremile su posebnu ponudu za čitatelje portala Furaj.ba.

Uz kod FURAJ15  rezervirajte posebnu ponudu koja će vam garantirati nezaboravan obiteljski odmor ili odmor uz bolju polovicu.

Rezervacije kodom moguće su do 26.1.2024. za pakete do 29.3.2024.

Rezervišite odmah!

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content