The Marmara Pera – hotel s pogledom na živahne ulice Istanbula

Mnoštvo je hotela u Istanbulu s dobrom ponudom, no The Marmara Pera jedan je od onih s najljepšim mjestom u gradu.

Foto: Furaj.ba

Riječ je o elegantnom hotelu koji se nalazi u popularnoj i modernoj istanbulskoj četvrti Beyoglu, na mjestu gdje se spajaju historijski i moderni sadržaji.

Neprocjenjivo iskustvo Istanbula doživjet će na krovnoj terasi ovog hotela odakle možete uživati u kupanju u bazenu s pogledom na živahne ulice Istanbula.

Marmara Pera, Istanbul, Turkey

Cijeli kvart u kojem se nalazi omiljen je među ljubiteljima istraživanja lokalne kulture, kupovine i zabave. Tu ćete naići na mnoštvo jedinstvenih restorana u kojima gosti mogu uživati u izboru jela turske i međunarodne kuhinje. Ulica Istiklal i trgovački centar Demiroren dostupni su na kratkoj pješačkoj udaljenosti, a u blizini hotela su dostupna i razna prijevozna sredstva (podzemna željeznica, tramvaj, autobus) koja voze do svih dijelova grada.

Foto: Furaj.ba

Živopisne ulice vode i do čuvene kule Galata i trga Taksim, udaljenih 10 minuta hoda. Do trgovačkog centra Cevahir ima 4 km, a do trgovačkih centara OzdilekPark i Kanyon 7 km. Objekt The Marmara Pera smješten je 1,8 km od bolnice Acibadem Taksim i 10 minuta hoda od muzeja Madame Tussauds. Međunarodna zračna luka Ataturk udaljena je 20 km od hotela, a Zračna luka Istanbul 48,5 km. Parkiralište u okviru objekta dostupno je uz dnevnu naknadu.

Foto: Furaj.ba

Veliki bonus hotela je što su ekološki osviješteni, i što boravka možete sve svoje zahtjeve slati ljubaznom osoblju putem mobilne aplikacije WhatsApp.

Ukoliko putujete se svojim ljubimcima, obradovat će vas činjenica da je u hotelu dozvoljen boravak za njih.

Foto: Furaj.ba

Sobe u kojima ćete biti smješteni sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima-uređaj, sef i električno kuhalo za vodu, a mnoge od njih imaju veličanstven pogled na Istanbul što će uljepšati vaše odlaske na spavanje i buđenja. Sami možete izabrati i jastuk na kojem ćete spavati.

Foto: Furaj.ba

U Marmara Caféu u sklopu hotela poslužuju se jela međunarodne i turske kuhinje, lagani obroci te osvježavajuća pića, dok u restoranu Mikla gosti mogu uživati u jelima moderne anatolijske kuhinje uz pogled na Bosfor.

Hotel se naročito dopao gostima koji su putovali sami.

Foto: Furaj.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content