Travnik – prvi Selfie muzej u Bosni i Hercegovini

Prvi selfie muzej u Bosni i Hercegovini, gdje posjetioci imaju priliku uživati u neobičnim i zanimljivim instalacijama, otvoren je u Travniku.

Foto: Selfie muzej Travnik

Od Barbie kuće do kade napunjene dolarima

I baš poput svjetskih muzeja posvećenih ljubiteljima selfija i društvenih mreža, muzej nudi moderne verzije instalacija i rekvizita koje će oduševiti sve posjetioce. Napravite selfie u velikoj Barbie kući, na cvjetnoj ljuljački ili ostvarite filmski san – rasipajte novac iz kade napunjene dolarima koji padaju s neba. Za unikatne fotografije možete napraviti selfie u bisernom bazenu, uz džinovske kolače i lizalice, koji već plijene pažnju prvih posjetilaca. Poznavaocima dobre fotografije značit će i to što su fotografije vizualne privlačne i dobro osvijetljene, odnosno potpuno spremne za savršenu fotografiju ili videozapis.

Foto: Selfie muzej Travnik

Provod za sve generacije

Ulaznice u travnički selfie muzej se naplaćuju po dužini boravka. Za 30 minuta platit ćete 5 KM, a porodična karta (2+2) iznosi 15 KM. Ukoliko namjeravate praviti photoshooting u muzeju, postoji i mogućnost unajmljivanja muzeja po satu. No najvažnije je da se ne zaboravite zabaviti – jer muzej nije otvoren samo za fotografiranje, već i dobar provod svih generacija. Selfie muzej omogućit će vam da i vi napravite vrhunska umjetnička djela za društvene mreže, a ne da budete samo posmatrači. Rekviziti imaju u muzeju, a vama treba samo malo mašte!

Foto: Selfie muzej Travnik

Kako doći?

Prvi selfie muzej u Bosni i Hercegovini nalazi se na adresi Ulica šehida, Lamela 7 u Travniku, u blizini rodne kuće Ive Andrića i Zavičajnog muzeja Travnik.

Foto: Selfie muzej Travnik

Zato što jedan članak nije dovoljan…

10 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI TRAVNIK

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content