Travnik – prvi Selfie muzej u Bosni i Hercegovini

  Travnik – prvi Selfie muzej u Bosni i Hercegovini

  Prvi selfie muzej u Bosni i Hercegovini, gdje posjetioci imaju priliku uživati u neobičnim i zanimljivim instalacijama, otvoren je u Travniku.

  Foto: Selfie muzej Travnik

  Od Barbie kuće do kade napunjene dolarima

  I baš poput svjetskih muzeja posvećenih ljubiteljima selfija i društvenih mreža, muzej nudi moderne verzije instalacija i rekvizita koje će oduševiti sve posjetioce. Napravite selfie u velikoj Barbie kući, na cvjetnoj ljuljački ili ostvarite filmski san – rasipajte novac iz kade napunjene dolarima koji padaju s neba. Za unikatne fotografije možete napraviti selfie u bisernom bazenu, uz džinovske kolače i lizalice, koji već plijene pažnju prvih posjetilaca. Poznavaocima dobre fotografije značit će i to što su fotografije vizualne privlačne i dobro osvijetljene, odnosno potpuno spremne za savršenu fotografiju ili videozapis.

  Foto: Selfie muzej Travnik

  Provod za sve generacije

  Ulaznice u travnički selfie muzej se naplaćuju po dužini boravka. Za 30 minuta platit ćete 5 KM, a porodična karta (2+2) iznosi 15 KM. Ukoliko namjeravate praviti photoshooting u muzeju, postoji i mogućnost unajmljivanja muzeja po satu. No najvažnije je da se ne zaboravite zabaviti – jer muzej nije otvoren samo za fotografiranje, već i dobar provod svih generacija. Selfie muzej omogućit će vam da i vi napravite vrhunska umjetnička djela za društvene mreže, a ne da budete samo posmatrači. Rekviziti imaju u muzeju, a vama treba samo malo mašte!

  Foto: Selfie muzej Travnik

  Kako doći?

  Prvi selfie muzej u Bosni i Hercegovini nalazi se na adresi Ulica šehida, Lamela 7 u Travniku, u blizini rodne kuće Ive Andrića i Zavičajnog muzeja Travnik.

  Foto: Selfie muzej Travnik

  Zato što jedan članak nije dovoljan…

  10 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI TRAVNIK