U iščekivanju Sajma turizma u Beogradu

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, 43. međunarodni beogradski sajam turizma, planirana je od 24. do 27. februara 2022. na Beogradskom sajmu. Furaj.ba je  medijski partner beogradskog sajma.

Turizam je privredna grana koja je u posljednje dvije godine najviše osjetila posljedice zdravstvene krize, pa je utoliko želja za povratkom na normalno stanje izraženija. Sa druge strane, turizam je pokazao svoju održivost i pronašao model i mjere u kojima će turisti, poštujući preporuke zdravstvene  zaštite, moći i dalje da putuju.

Sajam turizma biće usmjeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociji trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije.

Na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori koji će po ekskluzivnim sajamskim cijenama, premijerno predstaviti first minute ponudu i pakete sa mnoštvom pogodnosti.

Ekskluzivne sajamske ponude za putovanja i odmor, najsavremenija oprema za hotelske i ugostiteljske objekte, cjelodnevna dešavanje i degustacija najboljih vina, rakija i gastronomskih specijaliteta ovog podneblja, ostaju najbolja preporuka za ovaj vanserijski i nezamjenljivi događaj – Sajam turizma na Beogradskom sajmu.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content