U kampanji „Osvježi svoju kosu uz Ellu“, predstavljen prvi bh. šampon sa češnjakom

Tokom proteklog vikenda svi putnici koji su čekali na pasošku kontrolu na graničnom prijelazu Doljani, bili su ugodno iznenađeni veoma interesantnim poklonima. Naime kompanija EZ doo iz Busovače, odlučila se za jednu potpuno drugačiju promociju pod nazivom „Osvježi svoju kosu uz Ellu“, a sve u cilju promocije najnovijeg proizvoda – Ella šampona sa prirodnim dodatkom češnjaka.

Šampon Ella sa dodatkom češnjaka početkom godine, razvili su domaći tehnolozi u saradnji sa svojim kolegama iz Francuske. Nakon ulistavanja u sve bh. markete, uslijedlilo je upoznavanje krajnjih kupaca sa istim. Svi koji su se zatekli na GP Doljani, dobili su po jedno pakovanje šampona kako bi tokom svog boravka na moru imali adekvatnu zaštitu za svoju kosu.

Kompanija „EZ“ sa ovim novitetom postaje jedini bh. proizvođač koji u svom proizvodnom asortimanu nudi šampon sa prirodnim dodatkom češnjaka. Češnjak ima ljekovita i atioksidativna svojstva te šampon u ovakvoj formulaciji djeluje protiv peruti, ispadanja kose a posjeduje i foto zaštitnu aktivnost. Upotrebom ovog proizvoda vaša kosa bit će sjajna, čvrsta i zaštićena tokom cijelog dana. Šampon ima odličan miris koji je pomalo i nestvaran, s obzirom na očekivanja krajnjih kupaca.

„Kompanija ‘EZ’ je odlučila počastiti sve one koji danas prelaze granicu Doljani, tako što će im darovati naš novi, domaći proizvod – Ella šampon od češnjaka. Ujedno, ovom prilikom želimo predstavit naš novitet, koji sadrži prirodni dodatak češnjaka. Kao društveno-odgovorna kompanija, brinemo o zdravlju svih onih koji putuju danas na more, i sigurni smo da će uz Ella šampone zaštiti svoju kosu od svih štetnih, vanjskih utjecaja. Drago nam je da se i svima nama poznato TV lice, Dejana Rosuljaš- Špiler također uvjerila u kvalitetu Ella šampona“, izjavila je Lejla Šuman, Marketing & Product manager u kompanije EZ doo.

Da šampon Ella sa češnjakom već uveliko ima svoje simpatizere potvrdila je i poznata bh. voditeljica Dejana Rosuljaš Špiler, koja je u trgovini pronašla ovaj šampon, isprobala ga i uvrstla u svoju must have kolekciju.

„Za svaku ženu jako je bitan njegovan i lijep izgled, pa tako i za mene. Eldin Nuhić, frizer koji je zadužen za moju kosu mi je pokazao da je i njega kose podjednako bitana. U skladu s tim nedavno sam se upoznala sa šamponima Ella, koji su me oduševili na prvo korištenje, a moj favorit jeste upravo novi šampon sa češnjakom. Pored jako prijatnog mirisa, mojoj kosi daje volumen, zdrav izgled bez peruti, te čuva vlasište, a ono što je najbitnije pospješuje rast kose. Kada su u pitanju proizvodi koje kupujem, jako mi je bitno da su domaće proizvodnje, baš kao što je slučaj sa šamponima Ella, koji su od trenutka kada smo se upoznali postali sastavni dio moje beauty torbice“, izjavla je Rosuljaš- Špiler.

Šampon Ella sa češnjakom, kao i druge Ella šampone možete pronaći u svim bh. marketima u pakovanjima od 1 litar.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content