Utakmice Sarajeva i Željezničara u UEFA Konferencijskoj ligi ekskluzivno na MY TV

Fudbaleri Sarajeva i Željezničara 13. jula počinju takmičenja u prvom pretkolu UEFA Konferencijske lige, a direktne TV prenose utakmica korisnici Moja TV i Moja webTV usluge BH Telecoma mogu ekskluzivno gledati na kanalu MY TV.

Bordo tim igra protiv Torpeda iz Gruzije na stadionu „Ramaz Shengelia“ u gradu Kutaisi s početkom u 19:00 sati, dok će Plavi na Grbavici odmjeriti snagu sa bjeloruskim Dinamom iz Minska (20:30 sati).

Uvertira za oba prenosa bit će specijalna emisija koju će MY TV realizovati sa stadiona Grbavica od 18:30 sati.

Uzvratni mečevi se igraju 20. jula, te će korisnici BH Telecoma i ove utakmice moći ekskluzivno gledati na kanalu MY TV.

Za korisnike drugih operatera u Bosni i Hercegovini ili izvan granica naše države, gledanje utakmica je osigurano putem usluge Pay-per-View.

Za susrete koji se igraju 13. jula dostupan je paket od dvije utakmice: Torpedo – Sarajevo (19 sati) i Željezničar – Dinamo Minsk (20:30 sati) za koji će korisnici platiti 2,99 KM.

Utakmice uzvratnih mečeva dostupne su u paketu po jedna utakmica i to po cijeni od 1,99 KM.

Da bi se koristila Pay-per-View usluga, potrebno je da korisnici svoj korisnički račun registruju na moj.bhtelecom.ba nakon čega će moći pristupiti aktivaciji/plaćanju utakmice.

U ovoj sezoni, uz sarajevske timove, BiH će u UEFA Konferencijskoj ligi predstavljati i banjalučki Borac, koji sa svojim nastupom starta od drugog pretkola.  

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content