Wiener osiguranje u Sarajevu na novoj adresi

  Wiener osiguranje u Sarajevu na novoj adresi

  U cilju unapređenja efikasnosti u radu i bolje podrške klijentima, Wiener osiguranje VIG preselio je svoje prostorije u Sarajevu na novu lokaciju, u poslovni toranj Sparkasse bank (Importanne centar) na adresi Zmaja od Bosne br. 7.

  Foto: PR

  Kompanije koje su klijenti i poslovni partneri Wiener osiguranja, svoje finansijske savjetnike od sada mogu pronaći na prvom spratu poslovnog tornja, a u prizemlju je smještena filijala Sarajevo gdje klijentima stoje na raspolaganju agenti za prodaju osiguranja i procjenitelj za odštetne zahtjeve.

  Svi poslovni kontakti, e-mail adrese i brojevi telefona ostaju nepromijenjeni, a moguće ih je pronaći na internet stranici www.wiener.ba.

  „Svaka promjena donosi novu energiju, a ova će biti usmjerena na unapređenje kvalitete odnosa s našim klijentima i poslovnim partnerima“, poručuju iz Wiener osiguranja VIG.

  Preseljenje poslovnih prostora u Sparkasse Bank značajno je i sa aspekta razvoja partnerskog odnosa između grupacije Vienna Insurance Group i Sparkasse Grupacije koje blisko sarađuju u brojnim evropskim državama uključujući Bosnu i Hercegovinu.

  Podsjećamo, Wiener osiguranje VIG ima najrazvijenu poslovnu mrežu na području Bosne i Hercegovine. Više od 300 uposlenika i saradnika na preko 50 prodajnih mjesta u zemlji svakodnevno je na usluzi klijentima, od finansijskog savjetovanja prilikom odabira osiguravajućih pokrića do efikasne obrade i isplate šteta.