Zavirite u očaravajuću kuću od 14 kvadrata koja izgleda kao iz bajke

Nakon što je tri godine živjela u srcu Melburna, Doli je odlučila da pobjegne od gradske gužve i na jednoj farmi izradila je mini kuću od prikolice.

Ova sjajna mala kuća izgleda kao kućica za lutke, ali nije igračka, već praktičan dom uređen s mnogo ljubavi i stila. Mala kuća na točkovima savršen je primjer kako izgleda dom koji u potpunosti kreirate prema svojim potrebama.

Doli iz Viktorije (Australija) dizajnirala je funkcionalan dom u kojem se stepenicama penjete do divnog prostora za spavanje. U stepeništu je skriven prostor za skladištenje, dok se u donjem dijelu kuće nalazi mala kuhinja i unikatno kupatilo – piše Lovesensa.rs.

Doli je isplanirala i napravila dom koji je apsolutno prilagođen njenoj visini, ima mjesta i za raspremanje, pa čak i za vježbanje joge.

Mala i praktična kuhinja, čarobna kombinacija boja, zanimljiva dekoracija i predivne biljke čine da ova kuća izgleda kao ostvarenje ženskog sna.

Ako i vi maštate o malom domu koji ima sve što vam je potrebno i koji je potpuno sređen u vašem stilu, sigurni smo da će vas ova kuća potpuno očarati i inspirisati.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content