Želim da ljudi imaju poštovanja prema mojim fotografijama

Tea Pejić (22) je studentica građevinskog fakulteta koja se aktivno bavi fotografijom nešto više od godinu dana. Grad u kome se kreće i živi je Osijek, i kao takav predstavlja centar njenog interesa, pa upravo tu sintezu ljubavi Osijeka i Tee možete vidjeti i na raznim lokalnim portalima.

Njenim radom i kreativnošću otvorena je i nova stranica foto promišljanja i traganja (duhos.com),  na kojoj pretežno rade osječki studenti. Kroz fotografiju vrši se propitivanje o dobroti, o našoj nesavršenosti, nadi i otkrivenju. Tea je od nedavno i službena fotografkinja za SENZOS (sekcija za neuroznanost) koja joj omogućuje predstavljanje fotografija Hrvatskoj zajednici u SAD-u.

Zadivljena sam jazz-om i vintage stilom te pokušavam to dvoje prenijeti na fotografiju.  U zadnje vrijeme dosta surađujem sa djevojkama,  radim razne fotosešne a produkt su  fotografije koje u mnogome asociraju na vintage stil.

Tea je odradila svoju prvu web izložbu pod nazivom: “Inspired by JAZZ – Berina Čolić” na fotonauk.com, a poslovni uspjeh smatra i talijanski VOGUE koji je prihvatio njen način fotografije.

 

Elvira Leka, Furaj.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content