Zimski odmor u kupaćem kostimu!

Zbog čega zimske praznike ne biste provedite u nagrađivanim Termama Olimia? Tamo su posebno za vrijeme školskih praznika kreirali super obiteljske ponude. Pa ako niste ljubitelj skijanja ili želite odmor na potpuno drugačiji način otputujte do malog slovenskog mjesta Podčetrtek.

Posljednjih godina sve je popularniji zimski odmor u kupaćem kostimu. Božićni i novogodišnji blagdani, idealna su prilika da obitelji provedu kvalitetno zajedničko vrijeme. Ne morate putovati u egzotične krajeve kako biste doživjeli ljeto usred zime, jer najpopularnije slovenske Terme Olimia imaju odličnu zimsku ponudu.

Napraviti zimski break zapravo je puno korisnije nego ljeti, jer nema iscrpljujućih vrućina, pa se i baterije brže pune. Stoga će već i kraći bijeg pomoći da se kvalitetno odmorite i, još važnije, povežete kao obitelj. Upravo zajednički obiteljski trenuci, daleko od uobičajene rutine, u drukčijoj atmosferi od one na koju ste naviknuli, daju djeci osjećaj sigurnosti, pripadanja i zajedništva.

Vodene atrakcije najviše privlače mališane

Psiholozi će reći kako se djeca ponašaju neprihvatljivo onda kad im te potrebe nisu zadovoljene. Termalia Family Fun izvrsna je prilika za nezaboravan odmor (i povezivanje!) čitave obitelji.

Vodene atrakcije uvijek najviše privlače mališane. Bazen s prskalicama i zidom za penjanje, kao i dječji bazeni s plitkom vodom, izvrsni su poligoni za adrenalinsku zabavu, a tu je – baš kao da je ljeto – i bazen s pijeskom u kojem će vaši klinci graditi dvorce i druge pješčane skulpture.

Zabave nikad dosta

Iz bazena u igraonicu! U Termama Olimia osmislili su jedinstven koncept vrhunske zabave za klince. Igraonica Oliland prepuna je mreža, loptica i tunela, gdje se možete provlačiti, skakati i prepustiti mašti na volju; mališani će biti oduševljeni interaktivnom multimedijalnom sobom, a čitava obitelj i 7D kinom.

Wellness centar za mame i tate

Iako je ovdje sve kreirano kako biste kao obitelj stvarali najljepša sjećanja i uspomene, mame i tate – požele li – mogu se povući i uživati na svoj način. Spa tretmani, masaže, Svijet sauna Termalija, piće u vodenom baru, sobe za odmaranje, gdje se možete opustiti uz, primjerice, omiljenu knjigu…, samo su neke od ideja kako provesti zimski odmor u Termama Olimia.

Za blagdane i zimske praznike

Za obiteljske blagdane i zimske praznike, ove najveće slovenske Terme kreirale su izvrsne ponude, između ostalog i 50 posto popusta za drugo dijete do 12 godina starosti, a dobro je znati kako je u ova izazovna vremena otkazivanje rezervacije besplatno. Možda da ove godine odmor provedete u toplicama umjesto na skijanju?

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content