ZiraatBank pruža ugodan odmor: Osvoji besplatan let u Tursku

Ljeto se bliži kraju, a vi još uvijek nemate ideje kako iskoristiti godišnji odmor?

S obzirom na to da su granice brojnih država i dalje zatvorene, ili je ulazak u njih otežan za državljane BiH, kao najbolji izbor nudi se Turska – prelijepa zemlja koja je otvorila svoja vrata širom i pozvala turiste da posjete prekrasne obale antalijske rivijere, kao i plaže na Sredozemnom i Egejskom moru. A s obzirom na to da je pandemija utjecala ne samo na granice, već i na finansije, ZiraatBank pruža ugodan odmor u prelijepoj Turskoj uz mogućnost novog besplatnog leta sa kompanijom Turkish Airlines!

Priuštite sebi odmor iz snova već ovog ljeta, uz pomoć ZiraatBank koja je svim klijentima pripremila izuzetnu ponudu povoljnih kredita za finansiranje godišnjih odmora u prelijepoj oazi turske obale. Maksimalan iznos kredita je 10.000 KM, a naknada za obradu 0,00%.

Svaki klijent ima mogućnost apliciranja za jedinstvenu Bankkart karticu koja nudi dodatnu sigurnost putovanja u Tursku, a u saradnji sa Turkish Airlinesom iz ove banke omogućili su svim klijentima koji apliciraju za kredit finansiranja godišnjeg odmora u Tursku i koji kupe aviokartu Turkish Airinesa da učestvuju u nagradnoj igri uz mogućnost dobijanja jedne besplatne povratne aviokarte za svoje naredno putovanje bilo gdje u Tursku.

Nagradna igra će trajati 12 sedmica, tačnije do 14. oktobra ove godine. u kojoj će se nagraditi 12 klijenata. Svake druge sedmice slučajnim odabirom izvlačit će se dva dobitnika besplatne povratne avio karte Turskih Airlinesa/predviđene nagrade.

Više informacija na ovom linku: https://www.ziraatbank.ba/ba/krediti-za-finansiranje-turistickog-aranzmana-ljetovanje-u-turskoj

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content