Zvijezda Netflixove serije dolazi u Sarajevo

Popularni mladi glumac iz jedne od najgledanijih Netflixovih serija “Elite” dolazi na 14. Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF).

 

Andre Lamoglia će u Sarajevu boraviti 4 dana, te će se pojaviti na projekcijama kratkih filmova i premijeri dva dugometražna filma. Održat će i specijalni OFF Talks program gdje će razgovarati sa mladim autorima, glumcima i gostima Festivala.

Posljednju noć Festivala će mu biti dodijeljena i nagrada za Najboljeg mladog glumca u serijama za 2022.godinu, u sklopu Vils Summer Screena.

Brazilski glumac (24) poznat je po ulozi Ivana u petom dijelu španske Netflixove serije pod nazivom “Elite”. Riječ je o triler-kriminalističkoj drami, čija je prva sezona izašla 2018. godine i osvojila gledaoce širom svijeta.

Lamoglia je ušao u svijet filmske industrije 2017. godine pojavljujući se u TV seriji “Segredos de Justica” kao Tomaz Pacha, a nakon toga je radio za mnoge Disneyeve projekte u Brazilu.

Pored njega OFF-u prisustvuje i Baler Hirinksson, mladi islandski glumac, kao i Áskell Einar Pálmason te 60 mladih autora iz 14 zemalja.

Ulaznice za ovaj kao i sve programe će biti dostupne online od 15.7. na tickets.omladinski.ba kao i u festivalskom box office centru ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu.

Omladinski filmski festival počinje 19. i trajat će do 23. jula. Zvanični program 14.Omladinskog Film Festivala Sarajevo je ovdje: www.omladinski.ba/filmovi.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content