5 razloga zašto provesti odmor u Tivtu!

Nekada ljetovalište bokeške vlastele danas je mjesto na kojem borave brojne svjetski poznate ličnosti. Vrijeme je da ga doživite i vi!

– Zato što je uprkos razvoju visokoelitnog turizma ostao grad gdje se još uvijek možete sakriti od gradske buke i naći mir u nekoj od skrivenih plažnih uvala, ili se prepustiti prirodi pješačenjem padinama Vrmca ili Luštice.

– Zato što je pored luksuznih hotela i restorana u kojima se nude  specijaliteti iz svih krajeva svijeta sačuvao ponudu tradicionalne mediteranske kuhinje kao i lokalnih domaćinstava, dok će se ljubazni  mještani truditi da odgovore svakoj vašoj želji.

– Zato što je grad kulture i muzike, a to je oduvijek i bio, pa nudi brojne manifestacije u sklopu Tivatskih ljetnih fešti i tokom evenata u organizaciji drugih institucija grada, poput gastro večeri i pučkih svečanosti, muzičkih događaja, sportskih manifestacija, brojnih poznatih festivala, izložbi i sajmova. Ono što definiše kulturne događaje u Tivtu je tradicija izvođenja pozorišnog teatra Purgatorije, čuvenog kola bokeške mornarice i gradske muzike.

– Zato što je Tivat svojim geografskim položajem na Crnogorskom primorju grad s najviše sunčanih sati u godini, nevjerovatnim pogledom na Bokokotorski zaljev i mjesto koje uvijek iznova osvaja i inspiriše da ga posjetite više puta.

– Zato što je u Tivat lako doći zbog dobre saobraćajne povezanosti kako s kopna i mora tako i iz vazduha, što ga čini lako pristupačnim s bilo koje strane svijeta da dolazite.

Ovo je samo pet od bezbroj razloga zašto baš doći u Tivat.

Zato što jedan članak nije dovoljan…

TIVAT, GRAD SUNCA, MORA I USAMLJENIH UVALA

LJETNE ČARI TIVTA

PORTO MONTERNEGRO – NAJLUKSUZNIJA MARINA NA JADRANU

BOĆANJE NAJSTARIJI SPORT U TIVTU

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content