Aida Terzić među 40 najuspješnijih menadžera Jugoistočne Evrope ispod 40 godina

Savjetodavni odbor nagrade “Business Elite” odabrao je direktoricu hotela “Pino Nature” među 40 najuspješnijih menadžera Jugoistočne Evrope koji imaju ispod 40 godina.

Aida Terzić

“Drago mi je što imamo priliku priznati vaše snažne napore i mnoga odricanja koja su vas dovela do tako velikog uspjeha tokom vaše karijere. Čvrste regionalne veze između mladih uspješnih poslovnih ljudi poput vas bitan su poticaj za postizanje svih ciljeva: bolje danas i svjetliju budućnost”, naveo je Viktor Gjorgjieski, regionalni direktor “Business Elite Award’s”.

Svečana inauguracija nove članice Kluba bit će održana 14. septembra ove godine u Milanu gdje će Aidi Terzić biti uručeno veliko priznanje za poslovne uspjehe.

“Čestitamo jer ste proglašeni jednim od poslovnih lidera ’40 ispod 40′ poslovne elite iz jugoistočne Evrope. Dobrodošli u Elitu”, naveo je Gjorgjieski.

Business Elite’s “40 Under 40” je prestižni program za nagrađivanje i umrežavanje izvanrednih mladih menadžera i preduzetnika iz poslovnog svijeta.

Nakon nominacija u martu 2021. konačan izbor dobitnika je izvršio Advisory Board sastavljen od priznatih biznismena i javnih ličnosti iz SAD-a, Evrope i ostatka svijeta. Članovi Borda bit će objavljeni 20. augusta odmah nakon potvrđivanja i objavljivanja oficijalnih lista onih koji su prihvatili priznanje.

Članovi “Executive Club” mogu povećati šanse za dalji uspjeh kao rezultat svih novih kontakata koje ostvaruju sa ostalim uspješnim biznismenima. Istaknuto je da se priznanje dodjeljuje besplatno i svako ko je nagrađen ima pravo da isto koristi u vlastite PR ciljeve, a jedina veza između nagrada i članstva u klubu je činjenica da samo nagrađeni imaju pravo da se pridruže klubu.


https://furaj.ba/dev2/hotel-pino-dnevni-boravak-sarajlija/

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content