Boutique hostel Forum

Boutique hostel Forum – smješten je u samom centru Zadra, nedaleko od “Morskih orgulja”, “Pozdrava suncu” i antičkog foruma po kojem je i dobio ime.

Sa 37 soba i 110 kreveta ovaj hostel nudi širok izbor smještaja od privatnih do grupnih soba, gdje možete boraviti sa prijateljima ili totalnim neznancima ali ipak imati potpunu privatnost. Ovdje je naglasak na opuštenoj atmosferi i interakciji i komunikaciji osoblja i samih gostiju, što i čini glavnu razliku između boravka u  hotelu i hostelu.

Iz svih soba se pruža pogled na zadarske atrakcije ili fantastičan pogled na more a u sklopu hostela na raspolaganju su vam prostori za druženje, terasa za gledanje u zvjezdano nebo, kafić, besplatan Internet.

7b

Forum Chat su četverokrevetne sobe u kojima se nalaze “boksovi” s četiri kreveta. Svaki krevet u sobi zapravo je mini soba odvojena zastorom, sa vlastitim svjetlom, utičnicama za struju i WiFi, ogledalom i laticom sa ključem, zbog čega možete maksimalno uživati u privatnosti. Ove sobe su sa odvojenim kupaonicama i WC-om. Sobe su moderne i svijetle sa velikim prozorima s kojih možete posmatrati Forum i Kalelargu iz svakog kreveta.

1-1

Forum Duo nije privatna soba, iako prima samo dvoje ljudi. Riječ je o sobi koju dijeliš s još jednom osobom. Nudi sve što i Forum Chat samo sa dva kreveta.

Forum Meta dvokrevetna je soba u kojoj mogu boraviti dvije osobe koje se poznaju ili koje se nikad prije nisu srele u životu, ali savršeno funkcionira i kao privatna hotelska soba ako spojiš krevete. Opremljena je  televizorom, mini barom, sefom, klima uređajem.

1

Forum Lux dvokrevetne su sobe također opremljene televizorom, mini barom, sefom, klima uređajem, iPod dock-om. Osim toga, moguće je birati između dva tipa ove sobe: soba s bijelim interijerom te soba potpuno obloženih crnim ogledalima.

12

Forum Lux 2 je apartman koji pored mini bara, sefa, telefona i televizora, ima i kuhinju s električnim kuhalom, mikrovalnom pećnicom i sudoperom.

Svaka dvokrevetna soba ima poseban luksuzan izgled, kreveti se nalaze u razini prozora pa se tamo spava doslovno s pogledom na staru gradsku jezgru i nebeski svod iznad nje, a noćenje uključuje buffet doručak.

5306365_29_b

Sve sobe u ovom hostelu opremljene su vlastitim toaletom i tušem, klima uređajem te priključkom za internet.

Usluge koje se nude unutar hostela su: 24h recepcija, zajednička prostorija s projektorom i televizorom, besplatan Wi-Fi, plahte i ručnici, klima uređaji, pranje rublja, automati s hranom i pićem, self catering, Bed&Breakfast, strujni adapteri…

6a

Dizajn, položaj, usluga, ljubaznost osoblja, sve je to ono što ovaj hostel čini posebnim. Ipak, cijene su u skladu sa tržišnim cijenama usluga u ostalim hostelima, izuzev luksuznih dvokrevetnih soba na trećem spratu koje su nešto skuplje i zasigurno mogu konkurirati hotelskom smještaju.

Posjetite facebook stranicu www.facebook.com/BoutiqueHostelForum i otkrijte zašto je Boutique hostel Forum osvojio već dobar broj domaćih i stranih putnika.

BOUTIQUE HOSTEL FORUM

Široka ulica 20, HR-23000 Zadar

info@hostelforumzadar.com

booking@hostelforumzadar.com

+385 (0)99 40 20 80 2

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content