Bračni par iz Tuzle su među 25 najboljih fotografa vjenčanja u Evropi

Prestižni magazin The Wed izdvojio je Eminu i Vladana Gavrića, bračni par koji radi pod imenom Vlasta Weddings, među 25 najboljih fotografa vjenčanja u Evropi.

Fotografiju sa Čvrsnice za Furaj.ba poslali Vlasta Weddings

Njujorški magazin specijaliziran za vjenčanja ovaj par opisuju kao profesionalce koji “lijepo bilježe najmagičnije trenutke života”.

“Vlasta Weddings vodi dvojac supružnika, Vladan i Emina, a njihovo putovanje u svijet venčanja luksuznih destinacija nije ništa drugo do izuzetan.

Crpeći inspiraciju iz svog iskustva u modi neprimjetno su spojili svijet visokog glamura editorijala s intimnim narativima ljubavnih priča. Rezultat? Snimci vrijedni časopisa koji oduzimaju dah. Svaka fotografija svjedoči o njihovoj sposobnosti da vjenčanje pretvore u remek-djelo, vječno čuvajući suštinu ljubavi i ljepote u pozadini najzanimljivijih europskih destinacija”, naveli su iz The Weda.

Ovim vrijednim priznanjem pohvalio se i bh. fotografski dvojac na društvenim mrežama navodeći kako je to samo “trešnja na vrhu nevjerovatne sezone koja još nije gotova”.

Podsjećamo, ranije su na stranicama čuvenog magazina Vogue, tajlandsko izdanje, objavljene fotografije vjenčanja profesionalnog italijanskog fudbalera Charyla Chappiusa i njegove partnerice Helene Bush iz magične Toscane, čiji su autori upravo Vlasta Weddings.

Njihove fotografije vjenčanog albuma sa Čvrsnice, koje smo već objavili, također su bile u centru pažnje u Bosni i Hercegovini i šire.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content