Cettia Beach Resort Marmaris: Svijet udobnosti i luksuza

Cettia Beach Resort Marmaris: Svijet udobnosti i luksuza

Ovaj nekoliko puta nagrađivani hotel s 4 zvjezdice nalazi se na obali Egejskog mora, oko 3,5 km udaljen od centra Marmarisa. U njemu odmaraju oni koji žele “napuniti baterije” i odmor provesti u miru, tišini te potpunoj relaksaciji prema konceptu kojeg priželjkuju mladi ljudi, jer hotel nije namijenjen porodicama s djecom mlađom od 16 godina i onima s kućnim ljubimcima.

Tekst i fotografije: Furaj.ba

Cettia Beach Resort, najnoviji hotel porodice Cettia, sa svojim gostoprimstvom, modernim sadržajima i vrhunskom uslugom simbol je elegancije i udobnosti. Udaljen je 50,6 km od međunarodnog aerodroma Dalaman, 3,5 km od centra grada, a samo nekoliko minuta od luke, starog grada i bazara.

Ovaj moderni hotel s bogatim sadržajima savršena je baza za prekrasan odmor na jednom od najomiljenijih turističkih mjesta u Turskoj. Kada tome dodate prelijepo more, poznatu tursku gostoprimljivost, dobrodošlicu i izvrsnu uslugu, shvatit ćete zašto je Cettia Beach Resort tako poseban.

Uz savršenu poziciju s vlastitom privatnom plažom udaljenom samo jedan minut hoda, s ležaljkama i suncobranima, Cettia Beach Resort nudi i spa centar s kompletnom uslugom, otvoreni bazen i spektakularan pogled na Egejsko more.

Uđite u svijet udobnosti i luksuza

Sadržaji u ovom hotelu s 4 zvjezdice, u butik stilu, uključuje bazen na morskoj obali, opremljenu sunčanu terasu, 24-satnu recepciju, mjenjačnicu, medicinsku pomoć, prostorije za sastanke i praonicu. Veliki spa centar obuhvata tursko kupatilo, saunu, prostorije za masaže i teretanu.

U hotelu se nalazi 85 svijetlih i modernih soba kao i apartmana koji imaju klima uređaj, balkon ili terasu, TV sa satelitskim programima, telefon, besplatan bežični internet, mini bar i fen za kosu. Svaka soba sadrži prostrano moderno kupatilo.

Hrana, piće i zabava

U restoranu hotela možete uživati u internacionalnim jelima na bazi švedskog stola. U baru u predvorju i u baru kraj bazena služe se užine i pića. Obroci se poslužuju u restoranu koji ima vanjsku terasu.

Solo putnicima posebno se svidjela lokacija, pa su je ocijenili s 8,6 za svoje solo putovanje.

U okviru svog objekta, odmaralište Cettia Beach nudi besplatan privatni parking, dok do grada možete otići i biciklom.

Marmaris je grad s lijepom prirodom i plažama. Privlači sve one koji vole historiju, avanture, noćni provod, uživanje na plažama i u sportovima na vodi. Također je prepun modernih butika, živopisnih bazara, tradicionalnih pijaca, restorana, diskoteka i barova.

Odmor proveden ovdje zasigurno će biti ugodan i za pamćenje.