Četverodnevna hercegovačka avantura

Četverodnevna hercegovačka avantura

Jeste li znali da se u Hercegovini može uživati i u nevjerovatnim avanturama koje nudi Udruga “Tajna prirode”?

Svi ljubitelji prirode i aktivnog odmora uživat će u trodnevnom spustu čamcima dvosjedima na napuhavanje na gornjem, srednjem i donjem toku Trebižata, Stand up paddlingu „3 rijeke“, sportu koji je svjetski hit već unazad nekoliko godina, izletu offroad vozilima, te brojnim drugim avanturama.

Lokacija: Hercegovina – doline rijeka Trebižata, Neretve i Krupe, morska obala

Aktivnosti na ponudi za odabir višednevnog paketa:

Izaberite tri aktivnosti od ponuđenih pet za 4-dnevne izlete!

Za četverodnevne izlete ponuđene su dvije opcije :

„Canoing Trebižatom od izvora do ušća“

Izlet spusta čamcima cijelim tokom Trebižata koji počinje u Drinovcima a završava u Strugama, sa trećim danom odmora na slapovima „Kravica“

„Rijeka, jezero, more“

Izlet kombiniranih aktivnosti koji počinje spustom čamcima sa slapova „Kravice“, nastavlja se izletom SUP-ovima „3 rijeke“ sa trećim danom odmora u  PP Hutovo Blato te 4. danom prijevozom terenskim vozilima do etno sela i morske obale u Neumu.

Aktivnosti:

Dan 1: Canoing od slapova „Kravica“ do mjesta Struge.Izlet „Kravica Adventure“ predstavlja veslački izazov te uključuje mogućnost pojedinačnog spusta niz najuzbudljivije brzace na rijeci. Uživajte u posljednjih 15 Km toka, do mjesta ušća rijeke Trebižat u rijeku Neretvu. Uključeni obroci – doručak i ručak. Noćenje u apartmanima u neposrednoj blizini rijeke ili kampiranje uz rijeku.

Dan 2: Nastavak vodene avanture, ali ovaj put na SUP-ovima. Započnite izlet „3 rijeke“ kupanjem u prekrasnom Trebižatu, zatim ubrzo nakon starta okusite snagu Neretve – najveće rijeke jadranskog sliva, nakon čega slijedi istraživanje Krupe – prirodnog fenomena i rijeke koja mijenja smjer svog toka prema morskim mijenama. Uključeni obroci – doručak i ručak. Noćenje u motelu u neposrednoj blizini jezera ili kampiranje uz jezero.

Dan 3: Slobodan dan u PP Hutovo Blato. U dodatnoj ponudi provedite dan istraživajući jezera, SUP-u na Krupi, u bidrwatchingu u jednom od najvećih ptičijih rezervata u regiji, ili jednostavno uživajte u ribolovu ili laganoj vožnji brodicom. Uključeni obroci – doručak i večera. Noćenje u motelu u neposrednoj blizini jezera ili kampiranje uz jezero.

Dan 4: Vožnja terenskim vozilima do morske obale, posjet agroturističkoj oazi, kupanje u moru.

Ture se organiziraju od 4. do 11. mjeseca, a moguće je izabrati bilo koji dan u sedmici za početak avanture.

Smještaj se organizira u privatnim apartmanima u neposrednoj blizini rijeke Trebižat, odnosno u slučaju smještaja PP Hutovo blato u Motelu „Park“. Na svim lokacijama moguće je i kampiranje.

U cijenu su uključena dva obroka po danu.

Izlet je moguće organizirati za grupe veličine 2-10 osoba, a dobni limit je 12 godina minimalno.

Cijena izleta iznosi 320 € po osobi za 4-dnevnu avanturu.

Kontakt: Udruga “Tajna prirode”

Tel.: +387 63 350 534 (Stanko)

e-mail: stanko.zlopasa@hotmail.com

www. adventure-trebizat.com

Facebook pageSvih 5 novih izleta rezultat su projekta “Višednevna plovidba Trebižatom” Udruge “Tajna Prirode” a koji  je implementiran u sklopu projekta Via Dinarica koji implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz financijsku podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH) i Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije (AICS).

Ponuda je dio Plave Staze Via Dinarice.Zato što jedan članak nije dovoljan…

Sedmodnevna hercegovačka vodena avantura | Furaj.ba

Hercegovina-Kalifornija, često tako nazivaju jug Bosne i Hercegovine koji oduševljava svakog onog ko jednom posjeti ove predjele, osjeti tu klimu i kako grije hercegovačko sunce.