Termalna Rivijera Ilidža

  Termalna Rivijera Ilidža

  Svojim gostima Termalna Rivijera Ilidža nudi preko 5.631 m2 termalnih vodenih površina uz atraktivne vodene programe sa pratećim sadržajima na unutrašnjim i vanjskim bazenima, kao i raznovrsne animacijske i sportsko-rekreativne programe. U ponudi se nalaze unutrašnji i vanjski bazeni, koji kupačima pružaju razonodu, odmor, ali i potrebnu dozu adrenalina.

  Mnogobrojni bazeni Termalne Rivijere Ilidža s termalnom vodom nude zabavu tokom cijele godine. Od proljeća do jeseni vanjski bazen s valovima dočarava kupačima pravo more. Adrenalin ovisnicima bazena s toboganima pruža izvrsnu zabavu. Uz prve jesenjske oblake i hladan vjetar sa olimpijske planine Igman,  zabava se nastavlja u zatvorenim bazenima,  gdje ljeto ispod palmi nikada ne prestaje.
  U Termama Ilidža uživaju sve generacije: djeci su namijenjeni vodeni programi i programi kraj vode, a opuštanja željni gosti mogu da uživaju u pilatesu, vodenom aerobicu…

  Vanjski bazen s valovima najveća atrakcija Termalne Rivijere Ilidža prostire se na površini od 2.850m2 termalnih voda i najveći je bazen ove vrste u ovom dijelu Evrope. Bazen s valovima pruža nezaboravan osjećaj kupačima,  jer pravim valovima dočarava istinsko Sarajevsko more u srcu brdovite centralne Bosne.

  Ovisnici o adrenalinu se također odlično zabavljaju na vanjskom bazenu s toboganima. Kupačima su na raspolaganju tri različita tobogana koja će zadovoljiti svačije adrenalinske apetite!

  Pod istim krovom u Tropskom vrtu nalazi se restoran, idealan za poslovne i društvene događaje, kao i za vjenčanja.

  Terme Ilidža su izvrstan izbor za beskrajne zabave i druženja. U proljeće,  kad se budi priroda, u ljeto, kad gori sunce, u ranu jesen,  kad lišće u blizini Bjelašnice i Jahorine požuti,  pa čak i kad zaveje oštar zimski vjetar…

  CJENOVNIK ZA MJESEC JUNI

  TERMALNA RIVIJERA ILIDŽA (cijene po osobi u KM) RADNI DAN    VIKENDI I
  PRAZNICI
  ODRASLI
  ● Cjelodnevna ulaznica
  ● Popodnevne (od 17.00 sati)
  ● Porodična ulaznica (2 odraslih i 2 djece do 12 godina)
  10 KM
  9 KM

  32 KM

  14 KM
  12 KM

  45 KM

  DJECA (4 – 12 godina) 
  ● Cjelodnevna ulaznica
  ● Popodnevne (od 17.00 sati)
  8KM
  7 KM
  11 KM
  10 KM
     
  MJESEČNA KARTA (neograničeno)
  ● Pojedinačna
  ● U paru
  180 KM
  270 KM
  V.I.P. paket (cjelodnevno kupanje, masaža, ručak po dnevnom meniju, vitaminski napitak) 50 KM
  Noćno kupanje samo subotom (od 22 – 02 h) 10 KM žene 5 KM
  Popusti:
  ● 20 cjelodnevnih ulaznica
  ● 50 cjelodnevnih ulaznica
  –10%
  –15%
  Najam:
  ●   Najam sefa (uz plaćanje kaucije 5 KM)
  2 KM