Termalna Rivijera Ilidža – CJENOVNIK 2023.

Termalna Rivijera Ilidža impresionira svoje goste sa više od 5.631 m2 termalnih vodenih površina, koje uključuju raznolike programe i atraktivne sadržaje na unutarnjim i vanjskim bazenima. Ovdje se pruža raznolika ponuda animacijskih i sportsko-rekreativnih programa.Gosti mogu uživati u unutarnjim i vanjskim bazenima koji osiguravaju zabavu, opuštanje, ali i dozu adrenalina.

Termalna rivijera Ilidža nudi izvanrednu zabavu tokom cijele godine na svojim mnogobrojnim bazenima s termalnom vodom. Njihov vanjski bazen s valovima pretvara se u pravo malo more od proljeća do jeseni, pružajući kupačima nevjerojatan doživljaj. Za one koji vole adrenalin, bazeni s toboganima su savršeno mjesto za izvrsnu zabavu. Kada se jesenski oblaci i hladan vjetar s Olimpijske planine Igman pojave, zabava se seli u zatvorene bazene, gdje ljeto ispod palmi nikada ne završava.

Ljubitelji adrenalina također mogu uživati na vanjskom bazenu s toboganima. Tu su tri različita tobogana koja će zadovoljiti sve želje za uzbuđenjem i adrenalinom!

U istom prostoru, u prekrasnom Tropskom vrtu, nalazi se i restoran koji je idealan za poslovne sastanke, društvene događaje i vjenčanja.

Terme Ilidža su sjajan izbor za neograničenu zabavu i druženje tijekom cijele godine.
Radno vrijeme: Svakim danom od 09:00 do 22:00. Noćno kupanje do 02:00.

Ljetni cjenovnik Termalna rivijera Ilidža, od 17. 06. 2023. ☀️

Termalna Rivijera Ilidža


☎️ +387 (33) 947 007
? info@terme-ilidza.ba
? www.terme-ilidza.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi