Goran Bregović održao istinski spektakl u vinogradima Ćemovsko polje u Crnoj Gori

 Na samo nekoliko minuta vožnje od Podgorice, na tridesetak kilometara od Jadranskog mora, pored Skadarskog jezera nalazi se jedan od najvećih i najljepših vinograda u Evropi – Ćemovsko polje.

 „Plantaže“ je povodom 55 godina svog rada je priredila veliki koncert Gorana Bregovića i njegovog orkestra pod nazivom „Tri pisma iz Sarajeva“  u jedinstvenom ambijentu vinograda Ćemovsko polje u Crnoj Gori.

Posjeta vinogradima, koncert i večera u vinskom podrumu  je bila organizovana za prijatelje i poslovne partner,e a poruka mira koja je poslana to veče u ovom predivnom ambijentu od strane trenutno najslavnijeg sarajevskog kompozitora nije ostavila nikoga ravnodušnim.

Plantaže su na ovom događaju opravdale svoj čuveni domaćinski ugođaj i napravile spektakularan dogadjaj ugostivši preko hiljadu ljudi u centru vinograda.

Direktor prodaje i marketinga vinarije 13. Jul Plantaže, Veselin Đurišić, kaže da nije bilo  lako osmisliti proslavu jubileja u najvećem vinogradu u jednom kompleksu u Evropi:

“Potrudili smo se  da proslavu  jubileja uveličamo koncertom jednog od najvećih kompozitora današnjice u svijetu Gorana Bregovića, jer su  ovi vinogradi, kao najveći u Evropi u spoju sa najvećim kompozitorom bili veliki poslovni i umjetnički pogodak.Mislim da smo napravili spektakularan događaj, koja je vrijedan pažnje i u svjetskim okvirima. Nesvakidašnji nekomercijalni koncert ”3 pisma iz Sarajeva’’ potpuno se uklapao  u poslovnu  priču  Plantaža koje izvoze svoje proizvode u preko 40 zemalja svijeta’’ naglasio je direktor Đurišić.

Plantaže 13 juli organizuju vinske ture u nekoliko varijanti kako bi odgovorili i najzahtjevnijim posjetiocima po vrlo pristupačnim cjenama za individualne i grupne posjete. U okviru različitih tematskih programa, posjećuju se tri različita podruma, kroz vinoteke i restorane Plantaža. U slopu vinograda postoji i konjički klub „Vranac“ gdje moguće organizovati časove jahanja.

Ponuda Plantaza ce sigurno ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih gostiju, koji sve vise pristižu u naš region i zato imamo samo riječi hvale za menadžment ovog jedinstvenog i prelijepog kompleksa koji su otvorili svoja vrata i time obogatili turističku ponudu Crne Gore.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content