Herzegovina Lodges – Kuće za odmor u netaknutoj prirodi

Da vam je da negdje odete, a da se osjećate domaće, ugodno, baš „kao kod kuće“. Kuće za odmor „Herzegovina lodges“ odmah će vam potvrditi zašto su one baš pravi izbor.

 

Tik uz Boračko jezero

Kuće za odmor kompleksa „Herzegovina lodges“ nalaze se uz samo Boračko jezero nadomak Konjica, podno planine Prenj i u blizini rijeke Neretve. Svojim šarmom i autentičnošću osvojit će svakoga ko ih posjeti. Priuštit će vam pravu idilu i ljeti i zimi, jer posjeduju kamin, modernu kuhinju, savršeno osvijetljene spavaće sobe kao i terasu na kojoj se može uživati u suncu.

Na Boračkom jezeru možete uživati u plivanju i ronjenju, planinarenju, a na Neretvi u raftingu i kanjoingu. Poslije aktivnog i iscrpnog dana godit će vam specijalitet tradicionalne bosanske kuhinje koji se ovdje služe za goste koji borave u Herzegovina lodges. Ovdje možete i od lokalnog stanovništva kupiti domaće voće i povrće, ili se samo upoznati i popiti pravu bosansku kafu, baš kao „kod kuće“.

Sinonim za gostoljubivost

Goga i Elmir vlasnici su ovih predivnih kuća za odmor. Iz Holandije su se vratili sanjajući da sa drugima podijele ljepote svoje domovine – da ih upoznaju sa njenim planinama, veličanstvenom prirodom i bogatom historijom, da ih vode kroz skrivene bisere i da pomažu lokalnom stanovništvu. Nakon što iskusite njihovu posvećenost i entuzijazam, shvatit ćete zašto su Hercegovačke lože sinonim za: gostoljubivost, gostoprimstvo, autentičnost i spontanost.

Idealno i za digitalne nomade

Ako radite od kuće, a tražite hotspot gdje možete uživati u svoj ljepoti koju priroda nudi i nastaviti posao, Herzegovina lodges su savršeno održivo i moderno radno mjesto.Internet i tradicionalna bosanska kafa ili planinski čaj savršen su spoj za početak dana. Ovdje često možete sresti i pisce i umjetnike sa kojima možete razmijeniti mišljenja i uživati u ugodnoj debati. Idealna su pozicija i za odlazak na planinarenje, vožnju brdskim biciklima, jeep safari itd.

Herzegovina Lodges

+387 (0)62/254-464

Boračko jezero bb

88400 Konjic

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content