Hotel Blagaj u Blagaju

Ako se odlučite krenite na jug Bosne i Hercegovine, da nahranite pogled i okrijepite dušu, idealno mjesto za smještaj je hotel Blagaj koji se nalazi u središtu Blagaja, nedaleko od tekije. 

Hotel Blagaj nudi komforan smještaj u trideset soba ukupno, dvadeset sedam klasičnih soba i tri luksuzne sobe sa predsobljima. Namještaj je jako udoban i sve sobe su klimatizirane.

Do soba se lako može doći sa recepcije uz pomoć lifta.

Domaćim i stranim gostima preporučuje se da kušaju veliki izbor jela koja se spremaju na tradicionalan način već dugi niz godina uz kvalitetnu uslugu osoblja. Od gastro ponude izdvajaju se razna predjela, jela sa roštilja, kao i tradicionalni deserti.

Objekat je u potpunosti klimatiziran i sastoji se od velike sale koja može ugostiti 60 osoba. Ovdje  možete organizovati ručkove i večere kako individualne tako i grupne, svadbe, maturalne zabave, seminare i rođendane.

Hotel je veoma poznat po organiziranju kongresa, seminara, savjetovanja i drugih skupova. Sala je opremljena odgovarajućom opremom i pomagalima za održavanje skupova (flip chart table, ozvučenje, projektorima sa platnom, wifi internet, laptop…).

Foto: Sulejman Muratović

U blizini hotela je izvor rijeke Bune koji predstavlja najveći kraški izvor u Evropi. Pored izvora Bune nalazi se čuvena sufijska tekija i nekoliko restorana.

Odavde možete krenuti na dnevne izlete u Mostar, Čapljinu, Počitelj, Kravice ili Dubrovnik. Ljubazno osoblje pomoći će vam u organizaciji.

Blagaj bb, 88201 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Tel/Fax: +387 (0)36 573 805,
Telefoni: +387 (0)36 573 806, 573 807, 573 808,
Mob: +387 62 363 770,
Email: info@hotel-blagaj.com

Web:www.hotel-blagaj.com

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content