Hotel Blanca Resort & Spa

U srcu Vlašića, na njegovom najatraktivnijem dijelu – Babanovcu, smješten je hotelski kompleks od pet zvjezdica, Hotel Blanca Resort & Spa koji svojim gostima nudi luksuzne sobe i apartmane, te mnoštvo sadržaja unutar i izvan hotela.Hotel se nalazi u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice, do koje se od hotela možete prošetati vrlo uređenom stazom, koja se održava i zimi.

Nakon što se umorite od šetnje, skijanja ili vanjskih aktivnosti, radovat će vas da hotel ima i wellness centar, u čijem se bazenu možete kupati čak i u zimskim danima s pogledom na najatraktivniji dio Sportskog centra Babanovac.

Wellnes centar Mont Lhotse je najmoderniji wellness centar u ovom dijelu Bosne i Hercegovine i nudi bazene, jacuzzi, saune, masaže i različite spa tretmane. Porodice mogu uživati u gastronomskoj ponudi restorana Mont Blanc, nakon čega odraslima preporučujemo Lobby Bar Month Rushmore, a djeci zabavu u Mont Pinatubo Kids Clubu.

Ukoliko se odlučite doći sa prijateljima ili poslovnim kolegama, oduševit će vas organizacijska ponuda hotela. Naime, ovdje se može uživati u paintball mečevima ili sportskim aktivnostima na hotelskim terenima. Ljubitelji planinarenja i šetnje u prirodi sigurno će uživatu u turama na vodopad Ugrić na vrhu Paljenik. Vlašić posebno blista za vrijeme zimske sezone, zato ga ne zaboravite posjetiti u tim mjesecima, bilo da želite uživati u zimskim sportovima na vlašićkim stazama ili ćaskati sa prijateljima u Ski Baru Mont Parnass.

KONTAKT INFORMACIJE:

Adresa:

Hotel Blanca Resort & Spa
Babanovac bb, 72 286 Vlašić, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (0)30 519 900

E-mail: recepcija@blanca-resort.com

WEB: https://blanca-resort.com/

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content