HA Hotel Mostar

Tražite li idealan smještaj u gradu na Neretvi u kojeg uvijek rado svraćamo i koji je idealno polazište za obilazak Hercegovine, Ha Hotel Mostar je sve što vam je potrebno.

 

Ovaj novoizgrađeni moderan hotel sa 4 zvjezdice se nalazi u južnom dijelu Mostara, nudeći gostima fantastičnu lokaciju za obilazak, jer je smješten na pola puta između aerodroma Mostar i simbola grada – Staroga mosta, zaštićenog spomenika svjetske baštine.

Udaljenost od obje lokacije je 2,2 km ili 3 minute autom. Autobusko stajalište se nalazi odmah ispred hotela, a gosti imaju mogućnost prevoza do centra svakih pola sata javnim prevozom ili mogu izabrati hotelski transfer ako ne žele hodati.

Značajna je prednost što se u blizini nalaze veliki tržni centri i restorani.

 

Odabir HA hotela za vaš boravak u Mostaru znači i smještaj u jednoj od osamnaest luksuzno imoderno uređenih smještajnih jedinica, savršenih za poslovne putnike, kao i sve putnike koji dolaze uživati u ljepotama jednog od najromantičnijih gradova Evrope.

Ukoliko dolazite vlastitim automobilom, značit će vam da hotel nudi besplatan parking a i da ne morate rezervirati unaprijed, a dostupnost možete provjeriti online preko njihove internet-stranice ha-hotel.ba. Naravno, u hotelu imate i besplatan wirelles.

 

Iako je Mostar poznat i po gastronomiji, ne morate unaprijed razmišljati gdje jesti, jer se u hotelu nalazi i restoran koji služi bogati buffet-doručak, uz dozu modernih evropskih doručaka, ali i tradicionalnih bosanskohercegovačkih.

 

Hotel HA Mostar

Address: Maršala Tita bb, Mostar 88000
Tel: + 387 (0) 36 506-870
Email: info@ha-hotel.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content