Hotel Vapore Neum

Hotel Vapore se nalazi u Neumu,  jedinom bosanskohercegovačkom gradu na obali Jadranskog mora. Smješten uz rub plaže, ovaj hotel pruža nevjerojatan pogled i blizinu kristalno čistog mora.

 

Zvuk valova, sunčeve zrake i vrhunska usluga su samo neki od razloga zbog kojih je Hotel Vapore idealno mjesto za provesti ljetni odmor.

Hotel možete posjetiti tokom cijele godine, uživajući u mirnom odmoru i uz zvukove valova, no svoj potencijal dovodi na maksimum s dolaskom sunčanih dana i ljetnih noći.

Hotel Vapore se prostire na 8 spratova i ima ukupno 127 soba, što ga čini prostranim i dovoljno kapacitetnim za udoban boravak gostiju. Prva 3 sprata hotela su posvećena turističkim sadržajima. Tu se nalaze suvenirnice s tradicionalnim lokalnim suvenirima, mini-market, slastičarna, pub i restoran koji nudi ukusna domaća hercegovačka jela.

Na zadnjem spratu hotela gosti mogu uživati u pravoj oazi odmora i divnom pogledu na Jadransko more.

Jedinstven doživljaj luksuza

Bilo da su s pogledom na more ili na park, svaka soba pruža jedinstveni doživljaj luksuza, udobnosti i dobrodošlice. Kroz 5 spratova prostire se 127 soba, od kojih su 82 s pogledom na more, a 45 s pogledom na park. Za sve goste hotela osiguran je i parking za bezbrižan boravak i odmor.

Gastro doživljaj

Hotel Vapore pruža i jedinstveni gastronomski doživljaj koji će zadovoljiti svačije nepce. Gosti mogu uživati u vrhunskim gastronomskim delicijama, slasticama, kafi i kolačima u predivnom okruženju ljetnih noći, uz spektakularan pogled na plažu i Jadransko more.

Hotelski restoran nudi širok izbor zdravih i svježih jela za doručak, tradicionalnu kuhinju i poznata internacionalna jela. Za poseban gastronomski doživljaj, gosti mogu posjetiti a la carte restoran s bogatim izborom vrhunskih jela. Mediteranska kuhinja i izvorne namirnice ovog područja osigurat će zadovoljstvo i najzahtjevnijim gostima, a bogat izbor vina dodatno će začiniti njihov odmor.

Uz to, gosti mogu posjetiti lobby bar, pivnicu i slastičarnu koja se ponosi vlastitom proizvodnjom sladoleda i kolača.

 

Ul. Franje Tuđmana 12, BiH
+387 36 88 55 00
info@hotel-vapore.com

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content