Konjic nominovan za prestižnu nagradu ‘’Green Destinations Top 100 Stories’’ 

Kao jedna od svjetskih inspirativnih destinacija koja je prepoznala važnost održivog turizma je i hercegovački grad Konjic.

Fotografiju ustupila Agencija za ekonomski razvoj “PRVI KORAK” d.o.o. Konjic

Konjic je nominovan za prestižnu nagradu ‘’Green Destinations Top 100 Stories’’ za 2023, a ovo priznanje je svjedočanstvo posvećenosti destinacije održivom turizmu i njenim naporima da stvori napredne zajednice kroz inovativne prakse.

Ovaj šarmantni gradić nezaobilazna je destinacija za svakog putnika, s prekrasnim prirodnim krajolikom, bogatom kulturnom baštinom i mnoštvom aktivnosti u kojima možete uživati. 

Sakriven među brdima, osvježen i umiven bistrinom rijeke, samo će ti bljesnuti pred očima. 

Svake godine ‘’Green Destinations Story Awards’’ priča inspirativne priče o održivosti destinacija širom svijeta, dijeleći dobre prakse i rješenja koja su implementirale destinacije kako bi postale odgovornije u turizmu.

Glasajte za Konjic

Da bi Konjic osvojio nagradu, u tome možete pomoći i vi online glasanjem putem ovog LINKA. Nakon što vas link odvede na stranicu glasanja, upisat ćete svoj e-mail, te kao svoju destinaciju trebate odabrati Evropu. Nakon toga, u ponuđenim destinacijama pronaći ćete Konjic i time je vaše glasovanje završeno.

Nagrade će biti uručene na pozornici tokom ceremonije dodjele nagrada Green Destinations Story Awards na godišnjoj ITB konferenciji u Berlinu u martu 2024.

Glasati možete na https://bit.ly/klik_ovdje_za_konjic 

Glasanje završava 29. 01. 2024. u ponoć. 

Lista Top 100 priča za 2023. godinu: https://www.greendestinations.org/…/top-100-2023…/ 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content